香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-6-5 22:33
睇返佢教Valencia嗰陣係季中接手
我諗又唔可以同宜家咁比
宜家係開季前佢可以買佢要嘅人,講真只要個球員 ...

agree
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-6-5 22:33
睇返佢教Valencia嗰陣係季中接手
我諗又唔可以同宜家咁比
宜家係開季前佢可以買佢要嘅人,講真只要個球員 ...

修咸頓球迷有咁的情緒都好合理。

不過炒左高文後,華倫西亞係emery接手後,排名第6,其實都無大執

另外,AZ佢有一個完整賽季準備,可惜開季3個月就被炒了

都係個句,球會委任後點都撑一年,成績和買賣球員,好快就睇到功力
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-5 22:57
修咸頓球迷有咁的情緒都好合理。

不過炒左高文後,華倫西亞係emery接手後,排名第6,其實都無大執

有傳 Koeman agent say no agreement for koeman and EVERTON ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-6-5 23:03
有傳 Koeman agent say no agreement for koeman and EVERTON ?

但我見的所有報導都話個 agent 講個koeman terms deal done 左喎,主要係修咸頓賠幾多,應該星期一落實公佈
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-6-5 23:59
但我見的所有報導都話個 agent 講個 deal done 左喎

But Koeman’s agent, Rob Jansen, has rejected claims that an agreement between the 53-year-old and Everton has already been agreed.

Jansen claims he was mis-quoted by the Dutch media and has moved to try and clarify the situation.

“That’s really not the case,” Jansen is reported to have said.

“First, the clubs must have agreed. Then we get back into action. I can not say whether his brother Erwin will go along as an assistant. That’s all still premature now.

“Let’s just quietly wait if the clubs come to an agreement.”

應該傾緊但未傾掂數
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-6-6 00:01
But Koeman’s agent, Rob Jansen, has rejected claims that an agreement between the 53-year-old and ...

news update : EVERTON and southampton compensation negotiationsdelaying Ronald Koeman appointment ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-6-6 00:01
But Koeman’s agent, Rob Jansen, has rejected claims that an agreement between the 53-year-old and ...

唔通臨門撻 Q ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

基本只要高文對待遇和條款無問題(肯定一早同佢通晒氣啦),只係修咸頓傾要賠幾多未傾掂數,問題唔大,修咸頓班主咁貪錢,加上挖角肯定條氣唔順,可能唔止要只賠高文一年薪金,最多咪要賠多幾百萬咁的姐,係moshiri來講,用錢解決到的問題就唔係問題,要知道有合約在身都唔係想跳就跳的,係咁的話stones上季都跳左啦,估計明天當地時間4-5點附近都搞得掂,講真我唔係咁鐘意球會用挖角的辦法.....
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

明白
回復

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-6-6 01:02
明白

其實比我係修咸頓班主,我夾硬都要高文履行埋最後一年約,他為自己名聲和歐戰,我認為佢會盡力,係呢年修咸頓可以慢慢選領隊,留係英超已經係最搵錢的生意,對修咸頓現時才開始選新領隊,停轉會計劃,係冒險的事,如果因為太急請錯領隊降班就真係因小失大。
回復 支持 反對