香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

拖肥正選

清人洗乜急....
大不了就解約
相信Niasse遲早都會借得到出去....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-8-9 18:00
Man city official confirm stones is 50M sign 6 years deal

JOHN Stones became the second most expensive defender in football history on Tuesday, joining Manchester City for 47.5 million pounds ($62 million) as the latest solution to the club’s defensive issues.

好多報導都話 47.5m,應該唔夠 50m

但都係 good deal
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2016-8-9 18:30
另外Ashley Williams 今天應該今天簽到

Everton have agreed a £12m fee for Ashley Williams with the Swansea captain set for a medical on Tuesday, according to Sky sources.

He is expected to travel to Merseyside later on Tuesday afternoon to complete the move and sign a two-year deal.

skysport 應該可信,12m 竟然連3年約都無
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Bolasie都要廿幾三十M,睇嚟宜家真係有手有腳就已經值10M
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton have agreed a deal with Crystal Palace for winger Yannick Bolasie for a fee that could rise to £30m, according to Sky sources.

The 27-year-old will become the Toffees' most expensive signing in their 138-year history providing he passes a medical and agrees personal terms on a switch.

唔係掛,30m的左翼?佢市價只係11m,溢價接近3倍?
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-10 00:55
摩佬似乎重係唔喜歡馬達,真係有機會的

難啲喎,人地Mata見到我地呢個殘陣都扣少少分先啦
加上見到你隊波開季咁嘅表現(雖然未開季,但睇個勢班友都仲係未改馬仔陋習,又冇咩決心贏波咁⋯⋯)
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-10 07:15
Everton have agreed a deal with Crystal Palace for winger Yannick Bolasie for a fee that could rise  ...

咪就係囉
呢條友各位師兄點睇
我淨係知佢夠快⋯⋯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-8-10 07:16
難啲喎,人地Mata見到我地呢個殘陣都扣少少分先啦
加上見到你隊波開季咁嘅表現(雖然未開季,但睇個勢班 ...

曼聯2-1力克李斯特城奪得社區盾冠軍,但是要說奪冠後隊中會不會有隊員的情緒受到一些影響,西班牙中場馬達恐怕算是一個……

雖然在上一場曼聯5-2擊敗加拉塔沙雷的比賽中收穫入球,但今場比賽馬達依然沒有進入正選,一直到第63分鐘才換下受傷的入球功臣連格,在有限的時間內馬達20次觸球,送出了16腳傳球其中14腳到位,對於一名後備來說不過不失,但他真正引起全場關注的卻不是比賽當中的因素,比賽進入全場比賽最後1分鐘的時候,摩連奴再次進行換人調整,這一次,他換人的對像是剛剛後備出場半小時的馬達……

桑馬達梗係火滾啦,英國傳媒話佢返到後備席後,想衝去搵莫連奴算賬,但係畀職員阻住,之後頒獎先回復平靜。《每日電訊報》首席足球記者賈森-伯特說道:「馬達後備出場又被換下,他對此非常非常不高興……」

或者傾得掂,馬達會主動要求走呢
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-8-10 07:18
咪就係囉
呢條友各位師兄點睇
我淨係知佢夠快⋯⋯

佢助攻力唔錯,但溢價太高,12年轉會時只係0.5m,現時市價都係11m,如果比到30m,真係貴過盧卡古,唔值
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-8-10 07:23
曼聯2-1力克李斯特城奪得社區盾冠軍,但是要說奪冠後隊中會不會有隊員的情緒受到一些影響,西班牙中場馬 ...

唉,我悲觀啲睇,佢就算係想走都大把選擇,點會嚟愛隊
回復 支持 反對