香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2018-7-21 09:24
可以買,但唔係呢個價

無錯,點解一定要同屈仔買先

BBC: Everton were believed to be willing to pay about £35m but there are likely to be clauses that will take the deal closer to Watford's asking price of £50m.

最後會meet 50m喎,痴膠花,明知屈仔會獅子開大口,仲係咁飛撲埋去送死,我寧願愛隊無有錢佬入主,呢幾年話球會有錢左,但d轉會和成績柒到嗌救命,以前由老莫和馬仔做埋轉會決定時都未見過咁柒,DoF都唔知羅來做咩?
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-21 10:56

BBC: Everton were believed to be willing to pay about £35m but there a ...

Richardlison冇可能5000萬, 21歲都係咁話...我最多比3000

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-21 10:56

BBC: Everton were believed to be willing to pay about £35m but there a ...

你錯喇 , 而家全世界足球文化就係咁 , 所以如果無 Moshiri 的入主 , 愛隊會欠債累累 , 可能會降班永遠不能翻身 Fan 兄
回復 支持 反對

拖肥預備組

入主不是問題 千萬不要變其他隊既ATM
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實下半季佢冇禁SHARP,25-35M真係合理D。之但係如果溢價係為左賠俾屈仔,我又覺得OK。
俾夠錢佢,等佢唔好嘈上FA,萬一事成要扣幾分的話,呢10M又好似OK wor。
同埋突然轉番去李察利臣,應該都係malcom買唔到同埋lookman真係賣。
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-7-21 12:22
其實下半季佢冇禁SHARP,25-35M真係合理D。之但係如果溢價係為左賠俾屈仔,我又覺得OK。
俾夠錢佢,等佢唔 ...

我覺得LOOKMAN係要留, 返而差唔多類型既BOLASIE係放

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2018-7-21 12:38
我覺得LOOKMAN係要留, 返而差唔多類型既BOLASIE係放

合理丫,lookman年輕,技術和身價都有進步空間,保拿斯年紀大又江郎才盡的感覺,要賣都賣保拿斯啦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2018-7-21 12:38

禁LOOKMAN唔想留低,你都冇計WOR。
其實我覺得更大問題係我地仲有位安耶古,出年番到黎...佢潛力唔低過LOOKMAN個D。
呢一刻我都睇唔到做咩禁重本放落隻左翼度。
上年就係埋尾計數唔夠錢就免簽左馬天拿,你今年又落錯重點的話,仲講咩接班長遠?
呢下係on9兼短視先會買。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-7-21 13:02
其實我覺得更大問題係我地仲有位安耶古,出年番到黎...佢潛力唔低過LOO ...

安耶古借左去加拉塔沙雷一年
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-7-21 13:02
其實我覺得更大問題係我地仲有位安耶古,出年番到黎...佢潛力唔低過LOO ...

馬高施華同 Marcel Brands 有佢地想法 , 我作為死忠對他們的決定只會默默支持 , 大家咪放長雙眼新季睇 Richarlison 表現是否呢個價錢 ? 大家唔好過早批評
回復 支持 反對