香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-25 21:49
仲有傑斯仔

呢個唔好提,人品真太差,無人格魅力,隨時球員都不屑佢為人,點服衆?
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-25 21:44
只係講 CV,羅過的冠軍,雲高爾唔失禮的,雖然我對佢係曼聯將球員位置亂咁來調整好有保留,另外曉士,保 ...

Baines踢中堅,Coleman打前鋒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-25 21:47
mark hughes is stoke city manager now

係喎,差點忘記了,唔該。

Emery就肯定絕望啦,但如果朗奴高文只係傳聞的每年2m薪酬,我地出4m一年加大額轉會預算,都未必唔能夠吸引佢,雖然未必得,但都有希望,始終領隊好多時不單只睇人工
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-5-25 21:57
Baines踢中堅,Coleman打前鋒

或許有新發現,絕唔介意佢將巴克利轉打前鋒,高文有速度,早期都入唔少波,可能得喎,拜恩斯的身高打中堅就......
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-25 20:10
而家可缩乍範圍 : Frank De Boer, Pellegrini, moyes 三揀一

賠率最熱柏帥,次熱迪保亞,第三熱老莫和朗奴高文差唔多

講牌面又真係應該係柏帥的
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Lucien Favre says that he was aware of interest from Everton but infers that he didn't want to wait for the club to make a decision while he had an offer on the table from Nice.

Everton, meanwhile, are in the process of interviewing candidates to replace Roberto Martinez and have not yet been in a position to make a decision.

Reports suggest that part of the reason is that they are waiting on the outcome of top target Ronald Koeman's contract negotiations with Southampton where he has 12 months left on his current deal.   

Favre 其實都唔差,不過佢話唔想等球會決定,其實炒左馬仔都差唔多3個星期,到今日都無消息,真係有料的都有第二隊搵啦

朗奴高文我又真係唔覺佢好勁,又成日黑口黑面,等佢唔知做乜.....柏帥賠率突然熱左好多,恐怕都差唔多有決定啦
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

lukaku : i'm want to win trophies
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-5-26 17:29
lukaku : i'm want to win trophies

要走就走,但最少要擺低50m,而且石頭都盛傳會走,呢個上年就話交埋轉會申請的,唔留佢,擺低最少40m就走吧,無心留隊踢,雙贏就好。

今日新領隊方面無乜進展,好靜,有傳會下星期初有公佈,亦有傳真正人選會令人意外......謠言好多
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-26 18:10
要走就走,但最少要擺低50m,而且石頭都盛傳會走,呢個上年就話交埋轉會申請的,唔留佢,擺低最少40m就走 ...

owen coyle
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky sports everton new manager odds update : Pellegrini 7/4, Unai Emery 3/1, Frank De Boer 7/2,  david moyes 6/1, Ronald koeman 7/1, Ryan Giggs 12/1
回復 支持 反對