香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

24cheung 發表於 2018-2-1 07:16
最後一日一個都冇?

最多得一個炸彈文拉加
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton winger Ademola Lookman will spend the rest of the 2017/18 season with RB Leipzig after sealing a loan move to the high-flying Bundesliga club.

Lookman 應該要借走吸下經驗,well done
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Allardyce shed some light on what went wrong.

“I got the weirdest situation on Klaassen about sporting contracts were the difficulty. I can’t quite expand on that but a sporting contract he has with a sporting company was a part of the reason why it failed.

“God knows why or how. This is one of the best moves he could’ve had in Europe but for whatever reason, and whoever fault it was, it failed.

“We’re disappointed but he should be far more disappointed than us that he’s still here and not playing in Napoli in the Italian league.

“I don’t know why they couldn’t get over the hurdles put in front of them but they didn’t.”

卡拉臣走唔到
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Championship side Middlesbrough have signed Everton midfielder Muhamed Besic on loan

Boro are currently eighth in the Championship, just three points back of a playoff spot for the opportunity to play for a place in the Premier League.

It is unclear whether or not Pulis’ club has the option to buy Besic at the end of this loan.

https://twitter.com/Everton/status/958848726394720256/photo/1
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

借走左幾件,球隊再有傷病都好大鑊
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2018-2-1 07:38
最多得一個炸彈文拉加

官宣了,希望唔係另一個炸彈,幸好只係借,可以睇辦
回復 支持 反對

拖肥隊長

愛華寶寶 發表於 2018-2-1 08:32
借走左幾件,球隊再有傷病都好大鑊

盃賽出晒局,降班壓力又唔大,爭歐洲賽又冇乜希望,大傷嗰D又開始好返,人腳已經冇咁大壓力,俾下D後生去攞下經驗都好嘅
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

拖肥糖 發表於 2018-2-1 05:11
文加拉呢d炸彈同williams有乜分別?williams衰極第一年交足功課

始終都要睇埋轉左打法之後會唔會好d。係鏝城度要帶波上腳,我地唔駛禁複雜都得。
至少佢後生有速度有英超經驗又係借,其實一試冇妨。
回復 支持 反對

拖肥隊長

基本上將大部份邊綠球員送(賣/借)走晒

連儂轉會
米拉拿斯借走 (照睇無機會會再返)
比錫借走 ( 表現得好佢都應該仲有機會收返)
辛度借走 (始終唔適應英超)
洛克文借走 ( 呢個點計都係汲收娙驗)

卡拉臣....想借又借唔走....斷估亦無機會用到佢...今季白坐支人工了

考慮到麥卡菲重傷.....舒拉達連唔對題.....借走比錫我覺得唔太適合.......真係用得著O既得GANA 一個防中

回復 支持 反對

拖肥隊長

愛華寶寶 發表於 2018-2-1 07:38
最多得一個炸彈文拉加

我相信佢未必係咁差O既....打曼城始終心理壓力大....黎到我地呢處乖乖地唔好玩高張波.....以佢身體質素應該唔差O既.....而且我諗我地唔需要承擔佢太多人工....(曼城又用佢唔著...點都好過放後備無出場機會)
回復 支持 反對