香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: witzz
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2016-5-22 20:57
事實方仗有錢都唔識用...你見佢係曼聯買左幾多人...皇家又買左咩人就知...黠俾錢佢駛都好...佢的夠人用同 ...

已鎖定領隊係西維爾領隊  Unai Emery
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

等多幾日再睇下傳聞的進展,現時d傳聞的可信性真係唔高
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-22 23:12
等多幾日再睇下傳聞的進展,現時d傳聞的可信性真係唔高

he holds talks everton next 72 hours, 他已証明係冠軍級領隊, 如果陣間贏埋西班牙國王盃仲厲害
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

According to the Daily Mail, David Moyes has received an offer to become the new Aston Villa manager, and is currently considering the move.

下星期應該可以收窄部份人選,因為華倫西亞,辛尼達,psg,維拉,ajax 全部都搵緊新領隊,部份人選可能會接任這些領隊工作

至於你話 Emery 肯過來愛華頓,我真係唔會相信,除非 official 公佈,呢件事簡直等於叫施蒙尼離開要錢有錢,要人有人,要歐聯有歐聯的馬體會,然後過來愛華頓一樣,我都說服唔到自己會有呢個可能性.....
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

Forever_Fan 發表於 2016-5-22 20:15
國家隊教練係時間上真係蝕晒.....尤其今年咁多人走,亦有些冗員應該要走,真係早好過遲。

希望柏歷堅尼唔 ...

西維爾當然唔係窮 但並唔係土豪球隊 而且球隊奉行低買高賣政策
每年都要流失主力 球員變動 每年都十入十出
Emery已經教咗三個球季 想試新挑戰 係唔出奇
佢合約到2017 當然如果佢會留係西維爾今年夏天就會再續一年約
但目前我認為佢離開西維爾機會係有
佢絕對願意聆聽offer 上季完成球季後 佢都有同Napoli, West Ham見過面
最終決定留隊帶西維爾踢歐聯
如果我地真係對佢有意思 個Project吸引到佢 佢會黎係一啲都唔出奇

問題就係我地會唔會搵佢傾
如果搵完佢reject 都已經係後話

加上佢係西維爾年薪唔高 所以佢兩次續約都只係肯一年一年咁簽
上年如果佢走都要賠錢畀西維爾 但係上年簽嘅新約 有媒體講過 佢今季尾係可以選擇離開 唔需要賠償
所以如果真係要搵佢 我覺得係有可能的
當然時間上 我唔認為該賠償條款會整個夏天生效

如果6月都無消息 咁Emery就應該會留多西維爾一季
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sky bet new everton managers odds update : Unai Emery 5/2, Frank de Boer 11/4, Ronald Koeman 9/2, Pellegrini 7/1, Moyes 10/1
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

『K』 發表於 2016-5-23 00:06
西維爾當然唔係窮 但並唔係土豪球隊 而且球隊奉行低買高賣政策
每年都要流失主力 球員變動 每年都十入十 ...

以我睇,佢同朗奴高文接近,基本完成最後一季,打下歐聯,幾間豪門任佢選啦!當然佢肯來我都歡迎,佢名氣肯定大和有實力,雖然佢唔係好識英文,唔通要請翻譯? 希望下星期會有更多進展和消息。
回復 支持 反對

拖肥球星

希望快d la,隊中好幾位主力都是在觀望,影響到留隊與否
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton’s new investor Farhad Moshiri met with former Manchester City manager Pellegrini in the last few days.

有傳柏帥已經見左,下星期會陸續見唔同的人
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-23 07:30
Everton’s new investor Farhad Moshiri met with former Manchester City manager Pellegrini in the las ...

Unai Emery vs Pellegrini ?
回復 支持 反對