香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2015-12-10 11:27
Yarmolenko: "I can leave Dynamo in January if the right offer arrives which satisfies Dynamo Preside ...

agree, please Roberto martinez
回復 支持 反對

拖肥隊長

點解出左線先走咁搞笑既…
回復 支持 反對

拖肥球星

leonkit 發表於 2015-12-10 12:37
點解出左線先走咁搞笑既…

純粹靠估, 賽前目標係出線球會收錢...出左線入8強機會都唔大, 對皇巴拜曼PSG馬體會都.....

遲走打2場16強出局不如早走掛....

以上都係我靠估 EVEN YARMOLENKO講個段野都係FUTBAL UKRAINE TWITTER睇到, 真定假就.....我當住真先啦

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥隊長

要30M, 我就唔買啦, 當年買LUKAKU 時, 21歲, 可以高價賣番出去
但佢都26歲, 踢多1-2年, 27-8 歲, 大球會唔會要, 中型班冇力接,
就算愛記比得起, 都冇理由高價重注一人身上, 賭博成份太大, 而且明知單DEAL 有排磨, 1月份冇咩時間, 我寧願搵另一個, 橫點佢都續左約, 1月 定 明夏傾都差唔多1月份試下傾 cheryshev 好過, 預計 10-15M, 剩1年半約, 球員又想走, 24歲 可以 re-sellable, 唔岩中型班都有力接手
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-10 13:04
要30M, 我就唔買啦, 當年買LUKAKU 時, 21歲, 可以高價賣番出去
但佢都26歲, 踢多1-2年, 27-8 歲, 大球會唔 ...

他今晨受傷被換出
回復 支持 反對

拖肥隊長

另外, 報導話 naismith 冇正選都想走, 之前諾域治出 8M 就好放啦, 今季除左對車仔入3球, 其他時間真係唔得, 佢D踢波已經慢慢唔岩愛記
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-10 13:16
另外, 報導話 naismith 冇正選都想走, 之前諾域治出 8M 就好放啦, 今季除左對車仔入3球, 其他時間真係唔得, ...

mirallas, McGeady, Naismith , gibson, piennar may both to leave january
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-10 13:04
但佢都26歲, 踢多1-2年, 27-8 歲, 大球會唔 ...

我覺得2睇啦, 我當賣走3個多餘人腳換20M, YARMOLENKO身價當然係貴, 用得3-4年變賣亦未必平返條數, 但係以佢能力應該可以令愛記打高2班波, 左中右甚至輔鋒都打得, 盤傳射速度身體意識都係高水準, 我諗法係佢係最完美既最後一塊拼圖

CHERYSHEV年輕一D亦曾係超新星, 而且仍然有可塑性既存在, 可惜佢出場時間真係太少, 夾唔夾仍然係存在問號, 或者可以平行返左路, 但係能唔能夠令愛記提昇一個檔次呢?  亦可以買返黎再執再練都可以, 可是需要比較多時間...身價15M當然相當吸引, 賣走都可以平返條數.

其實2者我都可以接受, YARMOLENKO當然最好, CHERYSHEV亦都唔差.  只希望左中呢個位唔好再係牛奶仔, 前場需要一個LEADER.

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

evertonfan1986 發表於 2015-12-10 13:16
另外, 報導話 naismith 冇正選都想走, 之前諾域治出 8M 就好放啦, 今季除左對車仔入3球, 其他時間真係唔得, ...

機會其實馬仔比到好足...尼史 M7 EVEN 喼神一直都把握唔到, 以上3人我唔認為仲可以留.  O8再PICK UP唔到都窄窄地, 雖然佢好Professionalism.

M11擺明得罪左馬仔先冇運行.

回復 支持 反對

拖肥隊長

evertonarteta10 發表於 2015-12-10 14:37
機會其實馬仔比到好足...尼史 M7 EVEN 喼神一直都把握唔到, 以上3人我唔認為仲可以留.  O8再PICK UP唔到 ...

如果留意尼幾場波, Lukaku, del boy, 巴克利越夾越熟, 基本係KONE 就入唔到去, 分別係3個可以傳到D波去前比隊友, 但KONE 只可以 HOLD 到個波番後, 如果再複雜, 佢就會交斷個波, 就算換入 Naismith 都是一樣, 因為佢地比波質素已經唔同層次
中前場現在需要更技術型球員先可以打出FORM, 理解到複雜戰術, 走位比波配合, 所以我相信中前場唔會買英人, 傳過個D就當吹水, 我覺得來緊會多簽D南美球員, 今夏已經簽左烏拉圭前鋒 同 MORI
回復 支持 反對