香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

今次轉會窗,我哋真係虎頭蛇尾,最尾嗰D得個傳字,無個黎。依家唯有希望在陣嘅生生性性,响國際賽賽期操番起。以季前熱身賽,歐霸,及季初頭幾場嘅表現,講真真係唔係好收貨。
回復 支持 反對

拖肥隊長

另外,巴克里同RK,講真我真係不太喜歡,不過依家無偈
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

The transfer window is closed, but Crystal Palace are still expected to announce two new signings.

We understand that deals for Mamadou Sakho, from Liverpool, and Oumar Niasse, from Everton, will go through, but more than an hour after the transfer window closed, we are still waiting for official confirmation that the deals have been completed.

Niasse 有機會走到。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-1 07:23
如果愛華頓係買而唔係loan,應該有機會買到的。

而家唔係阿仙奴BLOCK我地,係PEREZ好似基奧特禁唔想過黎。

另外,巴克利單野禁樣U TURN法其實好大鑊...佢搞到我地好可能冇左呢35M。
去到季中如果我地唔全力留佢,真係渣都冇。仲要黎緊幾個月我地仲要繼續供養佢...
你出佢去打比賽,佢亦都唔會100%去到盡,萬一傷左佢就即刻處於劣勢。
但你唔出佢,佢更加唔會續約。

點解我地買唔到前鋒除左太遲買,另外就係BUDGET有限。唔好忘記我地買貴左幾個球員,巴克利本身仲要TAG PRICE 50M。
本身就預佢走,先貴一貴都要入施古臣...家下呢個轉會窗計埋浮動ADDS ON大概係40-50M。
所以Moshiri家下就要同高文再傾過黎緊個PLAN...唔關閘唔閘水喉事。

“The two clubs agreed a deal of £35m and personal terms were agreed and after the medical we heard from Ross Barkley’s agent that he had changed his mind. He told us he wanted to reconsider and stay with us for the time being.

“It was a big surprise but that is football. It has been a very busy transfer window, we have brought in a lot of players especially in attacking areas. We have a lot of new players and it will take some time to gel. We are very happy with business. These are all Ronald Koeman’s signings.

“We have also Bolasie and Seamus Coleman fit in October, which will help the squad. We would like to finish as high as possible in the table.”

睇Moshiri亦都唔似佢想續約,只係想係更好的情況下轉會。當然你話轉領隊會唔會令佢回心轉會就另一件事。
仲有NIASSE單野仍然繼續緊,已經交左紙EXTEND。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-1 07:37
Connoly 都走埋,嚟緊呢半季究竟係咪要 Baines 場場出足?

其實重有辦法,加返garbutt落去大軍名單,橫掂球隊25人大軍名單(唔計21歲或以下球員)有位置,起碼有一個左閘後備,出唔出另一回事,起碼有一個後備先。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

另外我地仲有一單未宣佈: Dennis Adeniran – Fulham to Everton
不過,呢個就打U23。其實,我地U23分分鐘組軍仲成功過1隊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-9-1 08:07
其實重有辦法,加返garbutt落去大軍名單,橫掂球隊25人大軍名單(唔計21歲或以下球員)有位置,起碼有一個左 ...

若果高文真係預期12月番黎,根本就係搵MARTINA代左閘BACKUP,HOLGATE繼續頂高文個位。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 08:04
而家唔係阿仙奴BLOCK我地,係PEREZ好似基奧特禁唔想過黎。

另外,巴克利單野禁樣U TURN法其實好大鑊... ...

如果niasse 單 deal 完成後,果然同上季差唔多,淨支出3千多萬。

如果我地係買佩雷斯,阿仙奴又想即刻套現,然後叫球員2選1,留定唔留,留就無得打,世杯你都無機會,唔留就只有愛華頓,我估佢會選擇來。

巴克里我覺如果唔轉領隊都無機會留,1月如果熱刺選擇買最多也只會比15-20m。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 08:09
另外我地仲有一單未宣佈: Dennis Adeniran – Fulham to Everton
不過,呢個就打U23。其實,我地U23分分鐘 ...

u23 買人的阻力比1隊細好多,銀碼亦細,好難去比較的。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 08:10
若果高文真係預期12月番黎,根本就係搵MARTINA代左閘BACKUP,HOLGATE繼續頂高文個位。 ...

馬天拿本身防守就係漏斗,加上過去幾年都從未打過左閘,真係搵佢打左隨時差過garbutt,不過位置呢樣野係RK眼中係浮雲來的,佢就算有一日話當後衛的就識打中場,做前鋒的必定識打翼,我都絕不出奇,這就是戰術大師朗奴高文
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對