香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-6-21 11:04
所以你話我地隊波今屆好似好多動作,但其實好多位置仲係未知數黎。

前鋒直頭係無個見得人....就算真係入 ...

其實我又唔係咁睇,盧卡古和巴克利今季係應該會走的。睇現時買人和傳聞的人選來睇,下季會改變,前線唔係只靠前鋒入波,要求前邊所有人都有助攻和入球能力,左翼右翼攻中前鋒全部都可以入波兼造波,進攻發動點會分散,所以我覺得前鋒只需要2個唔同風格,同樣可以兼顧入球和助攻的前鋒就得,而且傳聞的前鋒全部都識打翼。應該要有2個攻中(現時差1個),2個前鋒,1個中堅,麥卡菲離隊才會再入一個中中,因為巴利下季都離隊,比錫似乎擔唔到大旗,連儂其實唔會出架啦,等下季約滿拜拜啦,就算唔入然後比 Davies 上位都有可能,但機會較小,始終Davies 還未成熟,才18歲。翼鋒我覺得暫時會搵一個可打翼和前鋒的球員頂住先,等保亞斯傷好,真心覺得 Lookman 今季會多機會係翼度發展,季中睇情形再入唔入翼。中堅肯定會入一個,隊長下季都退啦。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-21 11:24
sandro 昨晚表現如何 ?

入左1球,西班牙入左準決賽,又要留耐d係波蘭了
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-21 11:24
sandro 昨晚表現如何 ?

https://www.youtube.com/watch?v=CVeZF0c7FKw
如果迪路菲奧平時都禁肯傳波...根本超屈...唔知可唔可以係愛華頓度見到RAMIREZ同佢組織的入球呢
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Manchester United have not given up in their effort to sign Everton striker Romelu Lukaku, but may have to pay up to £90 million

車仔定曼聯都無所謂,最緊要價高
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

今日傳斟介西布朗中鋒朗當
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-21 14:19
今日傳斟介西布朗中鋒朗當

唔似啦,第一數據唔係靚,助攻又無乜,又唔識打翼,同現時傳緊的前鋒唔多一致。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sandro 係咪玩野呢 ? 究竞負責球員轉會的職員點攪 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-6-21 14:43
sandro 係咪玩野呢 ? 究竞負責球員轉會的職員點攪 ?

等下啦,等U21打完再算.....
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-21 14:48
等下啦,等U21打完再算.....

只怕他改變主意唔嚟 , 唔係無可能
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

The agent of Everton winger Gerard Deulofeu insists nothing is yet decided over the Spaniard's future.

Barcelona are expected to trigger the buy-back option in Deulofeu's deal after a successful six months on-loan at AC Milan.

Asked about next season, Gines Carvajal told TMW: "I cannot say, the decision is not up to me. The sides are Everton and Barcelona, these two clubs will decide on the future of the boy.

"I do not know, really, we just have to wait."

Asked if Milan as an option is over, he added: "I would say yes, a very difficult option."

應該月底前就明朗化
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對