香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 15:54
降班就被人拆骨架啦,成隊波就散架啦,因收入減少,球會也要清走高薪球員,如果唔能夠即時彈起,隨時一沉 ...

唔好傻啦,新買個幾件簽左長約。要甩售都唔係球員一個話到事,更何況有d仲要冇表現,邊可能走。
當年紐卡素降班都冇話星散啦。個期佢地降左,古迪利斯同高洛仙尼仲係齊度。最終落到去幾乎不敗上番黎...
冇人想降班,有d野唔係你話換領隊莫耶斯就一定有救。
同埋我都唔信安斯會教到降班,係想佢坐正,幫佢搵幾個叻的back room staff番黎,成績都會有改善。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Sam Allardyce emerges as frontrunner for Everton job after meeting with club's owner

如果真係大Sam來,我會覺得好恐怖
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
Forever_Fan 發表於 2017-11-6 07:18
老莫第一年來我地度都係救亡,護級成功架

o岩架!但系最重要睇老細想法的。
其實穩番老莫都唔錯選擇啊!但系莫耶斯系真唔系過韋斯咸?
不鸣则已!
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
其實愛記當前最重要唔系教練問題啊!
根本問題系隊波(球員)問題,睇完尋晚場波就知啦!邊個做教練都唔掂啊!來個新教練都系贏一兩場,之後一樣會好似依家甘。
所以球員及排陣都出現太多問題啊!長線來睇,冬季真系要重新砌過隊波啦!
(系季前,穩 ROONEY 番來系唔系明智呢? 施古臣系唔系值得4000萬磅價錢同過檔愛記有無大作用呢?Mirallas 唔走都無瘾啦!個個教練都唔用啊!)
不鸣则已!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 17:35
Sam Allardyce emerges as frontrunner for Everton job after meeting with club's owner

如果真係大Sam ...

大 Sam 哥已見左 Moshiri
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

breaking news from SSN : WEST HAM sack Bilic
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

我自己就禁睇,既然班球員當左安斯係精神領袖,就唔好搞佢地啦,由佢地繼續為佢賣命。
不過,安斯禾夫最弱唔單止係佢唔夠經驗,而係佢都冇一個有英超經驗的背後團隊係身邊。
就好似RK同老莫,佢地自己都有一套BACK ROOM STAFF係身邊。
你請批猛料挖角的人番黎幫安斯禾夫搞訓練同制訂戰術,至少呢隊波都唔怕會降班,班球員又肯跟呢個領隊,直情雙嬴。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-11-6 20:06
我自己就禁睇,既然班球員當左安斯係精神領袖,就唔好搞佢地啦,由佢地繼續為佢賣命。
不過,安斯禾夫最弱 ...

大 Sam 哥見左 Moshiri 喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-11-6 19:21
breaking news from SSN : WEST HAM sack Bilic

其實真係炒得慢啦,本來RK未傳炒的時候比歷已經傳會炒,點知RK炒左咁耐佢先至炒,今季韋斯咸都叫用多左錢,但咁的成績點都叫難辭其咎。睇下最後佢地係咪搵老莫頂上,然後我地就搵大Sam頂上,真係好無奈的結果,真係估唔到愛華頓都有一日霉到要搵大Sam做領隊,就算搵Dyche做領隊,其實佢實力可能連大Sam都不如,只不過形象好過大Sam罷了,一樣係失望到極限,我真係唔信英國球迷會滿意呢個決定,我覺得如果二選一佢地選老莫都會佔多數。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-6 21:44
其實真係炒得慢啦,本來RK未傳炒的時候比歷已經傳會炒,點知RK炒左咁耐佢先至炒,今季韋斯咸都叫用多左錢 ...

sky bet update : 大 Sam 哥 8/13 now
回復 支持 反對