香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-8-10 21:59
其實 Barkley 同 Siguardson 可以並存

其實巴克里係前鋒料,今季叫佢打CF,唔使買前鋒,最已陣^.^
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-8-10 21:02
Close

其實呢個字係可圈可點: 代表施古臣單deal - 已關閉,定係好接近? 所以深入理解呢個字後其實RK係無講過乜野架,哈哈哈
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 22:10
其實呢個字係可圈可點: 代表施古臣單deal - 已關閉,定係好接近? 所以深入理解呢個字後其實RK係無講過乜 ...

deal close 中文解釋係好接近
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

希望呢兩個月發生施古臣的轉會事件今次真係可以圓滿落幕 , 經過咁多波折 , 他正式可以加盟 EVERTON
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-10 22:20
希望呢兩個月發生施古臣的轉會事件今次真係可以圓滿落幕 , 經過咁多波折 , 他正式可以加盟 EVERTON  ...

呢單野真係厭倦,花生食哂都未簽,我希望明天有個決斷,無論係簽定唔簽,快快clear左佢,完全浪費時間。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 22:24
呢單野真係厭倦,花生食哂都未簽,我希望明天有個決斷,無論係簽定唔簽,快快clear左佢,完全浪費時間。 ...

EVERTON twitter breaking sky italia : EVERTON are apparently to beat AC Millan to the transfer 費倫天拿前鋒 Nikola Kalinic which will cost 25M euro
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

“I respect every personal ambition of every player. He is still training with Everton, he is part of the team, he is training in a good way, is back from groin surgery and we will check what happens in the next couple of weeks.”
http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/transfer-news/koeman-ross-barkley-everton-future-13459799

笑死wwwwwwwww真係走唔到wo
所以有source話點解突然抽起左個offer,可能就係巴克利同球會都知走唔到,索性慳番筆,拎舊錢買前峰算。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-8-10 23:00
“I respect every personal ambition of every player. He is still training with Everton, he is part o ...

上次RK就話巴克里100%離隊,依家又話佢係隊內一員,有些自打嘴巴。不過我覺得車仔會買巴克里,機會我覺得有8成。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-10 22:48
EVERTON twitter breaking sky italia : EVERTON are apparently to beat AC Millan to the transfer 費 ...

太瘦啦,呢d身型點打中鋒位丫,一撞就散的機會好大。可能重衰過阿仙奴的佩雷斯。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 23:09
上次RK就話巴克里100%離隊,依家又話佢係隊內一員,有些自打嘴巴。不過我覺得車仔會買巴克里,機會我覺得 ...

你又唔可以話佢自打嘴巴ge...佢都以為講到出哂面會有offer,點估到班前列球隊根本睇佢唔上眼又或者寧願等多一年。家下冇offer,咪要繼續留係度lo,都好正常。
至於車仔買唔買...最大問題係佢地買人個方面依然好唔積極...加埋干地未必鍾意巴克利呢類球員...
回復 支持 反對