香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

大家晏的睇左朗奴高文在 press-conference 講左乜先喇 , 除非陣間我親自聽到他話正式放棄再追施古臣 , 否則我仲好有信心最後一定會 deal done
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-8-10 12:45
攻中,其實可以考慮PSG個LUCAS MOURA...反正佢地都賣人,俾正選佢踢打世界杯都係好事。係巴西人早熟易殘麻 ...

巴西人紀律差先係問題,今日睇左我地以前的借將Jo的訪問,佢都話當時係愛華頓訓練唔認真,佢成日又夜訓,休息少,明明腳痛又欺騙老莫話狀態好,上場打到屎咁,最後老莫發現非常憤怒,被打入冷宮。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 12:56
巴西人紀律差先係問題,今日睇左我地以前的借將Jo的訪問,佢都話當時係愛華頓訓練唔認真,佢成日又夜訓, ...

你預佢打幾年好波禁LO。始終MOURA都係PSG打左好幾年好波。係家下買到佢都冇位踢JE。
回復 支持 反對

拖肥正選

Forever_Fan 發表於 2017-8-10 12:49
我早前都話市場選擇唔多,風險低就係阿仙奴的佩雷斯,價錢唔貴,有track record,黃金年紀,又表態必走無 ...

佩雷斯係唔錯既選擇,但球隊唔係需要依一type既前峰,佢同辛度同屬技術型.....球隊要target man....李城史文利斯,阿記基佬依d 衝得,頂得既前峰.....但去到就開季,李城又點會放,基佬更加講明留隊....
回復 支持 反對

拖肥隊長

vdm 發表於 2017-8-10 13:23
佩雷斯係唔錯既選擇,但球隊唔係需要依一type既前峰,佢同辛度同屬技術型.....球隊要target man....李城 ...

非常認同球隊需要target man 形前鋒,迪斯高都可以
回復 支持 反對

拖肥隊長

佩雷斯係唔錯既選擇,但球隊唔係需要依一type既前峰,佢同辛度同屬技術型.....球隊要target man....李城 ...

由其係球隊目標係斯格臣更加要再一個買頂得前鋒來配合
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

開季啦,市場真係無乜選擇,其他聯賽的前鋒來到英超更加無時間習慣,隨時變水貨,限米煮限飯,領隊有責任因應球員陣容去調節打法,無可能所有事情都事事如意。

同上季比較,今季投入已經很多,歐霸又未係入硬,董事會開始節流真係好正常,要知道我地要起新球場架。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

其實球隊而家唔係用左好多錢,高文話+7M....當連屈福特都用18M黎買格雷既時候,我地要沖擊頭四,有d 錢唔慳得....依兩日盡快攪掂施古臣,一係買,一係唔買,唔好再拖拖拉拉...唔買既話就用錢買其他target,psg 要放人,可以去尋寶...愈拖得遲,買咩球員都會愈難同愈貴......
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

施古臣的 deal 最後一定 done , 我信朗奴高文 , 夜的 press-conference 會有交待
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

liverpool echo : 我之前話過叫朗奴高文唔好斟介玻璃腳中堅華美倫 , 我大力反對
回復 支持 反對