香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

其實今季另一個主題係清瘀血,上季買人買得係好爽,但清人就好慢好無效率,迫住最後關頭不斷外借球員去減少薪金支出,所以希望今季除買人要快外,清人也要快,狠,準
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 15:55
其實今季另一個主題係清瘀血,上季買人買得係好爽,但清人就好慢好無效率,迫住最後關頭不斷外借球員去減少 ...

O8......

不要再說了......

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-6-2 16:18
O8......

不要再說了......

今季完約的:Kone,McAleny

好大機會賣:Lennon,Barkley,McGeady,Rodríguez,Niasse

有機會走:Lukaku,Deulofeuo

奧維度其實真係玻璃腳得太緊要,坐多過踢,上季賣走真係無可厚非

如果上面的球員都走,買入2個前鋒係必需的了。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 16:28

好大機會賣:Lennon,Barkley,McGeady,Rodríguez,Niasse

奧維度唔玻璃啦...只係重傷傷左成年,上唔返高峰。曾幾何時佢仲好用過BAINES...
佢出番黎之後都唔多傷。 LENNON球會講到明支持佢,佢起碼要留係度一年唔會走,你死心啦。
BESIC同埋麥卡菲走唔走我會CONCERN多D...BESIC似乎仲未得到高文歡心...
麥卡菲如果黎緊七月開操都操唔掂,可能高文都唔會再俾時間佢。McAleny又係另一個可惜...係度坐到24歲,都打唔到上一隊...Niasse起碼踢英超後備冇問題,專心後備入黎爭波入絕對夠資格。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 16:28

咁要睇愛華頓今季盤數係點同董事局班有錢佬點睇喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-2 16:48
奧維度唔玻璃啦...只係重傷傷左成年,上唔返高峰。曾幾何時佢仲好用過BAINES...
佢出番黎之後都唔多傷。 L ...

愛華頓球員艾朗連儂疑因神志不清,被警方以《精神健康法》拘留及送往醫院作精神評估。愛華頓會方發出聲明支持該名30歲翼鋒,並呼籲外界保留私隱予其家人。

咁講,球會唔通話唔支持佢咩,正如女人大肚唔會炒,愛華頓今季都唔會賣佢了,剩返一年約,賣就應該唔會賣,但連儂咁的狀態,都唔好諗朗奴高文會重用佢
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 17:17
愛華頓球員艾朗連儂疑因神志不清,被警方以《精神健康法》拘留及送往醫院作精神評估。愛華頓會方發出聲明 ...

愛華頓今季盤數 ?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-6-2 16:48
佢出番黎之後都唔多傷。 L ...

Niasse 的問題係朗奴高文唔鐘意佢,而且RK做到好絕,唔比號碼佢,清佢 locker,唔比佢跟一隊操,只準跟U-23操,再放逐佢去候城,基本就係無彎轉,完全就係做絕左件事,試問佢重可以留低嗎?現時最大問題係愛華頓用13.5m買返來,愛華頓唔願意太便宜賣走佢才令到件事停滯不前
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 17:25
Niasse 的問題係朗奴高文唔鐘意佢,而且RK做到好絕,唔比號碼佢,清佢 locker,唔比佢跟一隊操,只準跟U- ...

今季球隊收入似乎好和味
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-6-2 17:17
愛華頓球員艾朗連儂疑因神志不清,被警方以《精神健康法》拘留及送往醫院作精神評估。愛華頓會方發出聲明 ...

所以我之前都奇怪點解LENNON跌WATT跌得禁快,原來精神問題...最衰呢D根本唔係一時三刻搞得掂...
佢借番黎個半季同埋買佢後打左半季好波都唔叫蝕GE。係可惜D JE...
回復 支持 反對