香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-9 07:46
可惜巴克里和RK的矛盾,否則留巴克里係最理想的,或許董事會傾向爭取留巴克里,但RK明顯唔同意,係早前賽 ...

其實我唔明點解要講到RK咁....份約比左BARKLEY幾耐?  我記憶中計埋5 6 7月, 起碼超過半年分分鐘一年都黎緊, 份約人工我冇記錯超過10萬週薪, 仲要係拍得住奧燒 山神 馬達 DAVID LUIZ 法比加斯呢種WORLD CLASS既人工.  如果RK真係同BARKLEY咁有心病咁點解RK唔阻止球會, 仲要咁早時間出份咁肥既約比BARKLEY仲要比BARKLEY考慮咁耐考慮到而家8月9號?  

RK都暗示BARKLEY係佢計劃內, BARKLEY話要尋求新挑戰咁你怪RK D咩野?  教頭要球員跟佢指示, 球員做唔到或者做得唔夠好打得唔如意而尋求新東家, 咁樣係RK既錯?  到底係球員要跟教頭指示定教頭要遷就球員?  球員大定教頭大?

NIASSE單野RK都唔係第一個, 普捷天奴都係咁對待LENNON, 光頭佬對JOE HART, 干地同DC, 摩連奴既葡語幫西語幫, 雲加數之不清咁多個雪櫃, 費蛇對碧咸, 甚至莫耶斯買錯李瑋鋒, 各式各樣奇型怪狀都有.  我已經買左薯片同汽水等睇黎緊修咸頓點樣玩VVD......聽聞雪到佢完約.

OSSIE同拔爺係MOSHIRI同RK共同所犯既錯, 今季比BARRY 隊長續約, 基本上隊長比BAINES, 對老將仲唔夠誠意?

施格臣單野我打左另一篇.

我並不是RK支持者, 但係可唔可以對RK FAIR少少?

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2017-8-9 10:35
我也是沒有失望,反而更應集中買個正中頂級前鋒仲好

完全同意,攻中就算唔計巴克里,有卡拉臣和朗尼,反而搵個高快的前鋒重好。重有就係未買到人就借dowell出去好on居
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arteta 發表於 2017-8-9 10:35
我也是沒有失望,反而更應集中買個正中頂級前鋒仲好

我仍然深信呢個 deal 最後一定 done
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-9 11:07
我仍然深信呢個 deal 最後一定 done

如果史雲斯肯40m賣應該可以成,否則集中買前鋒罷啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-9 11:06
完全同意,攻中就算唔計巴克里,有卡拉臣和朗尼,反而搵個高快的前鋒重好。重有就係未買到人就借dowell出 ...

所以我更加覺得如果根據個報導黎講,傾好哂價錢臨時都係收起,就係巴克利有機會續約。
其實,球隊SO FAR,唔計呢個夏天都淨投入左30M,RK條友唔好話球會唔支持,而且你一炮50M放落去,我地就淨支出57M。禁樣又叫好健康? 都仲未計你仲有兩個位要買人...
唔好唔記得我地仲要起新球場...
就算巴克利唔續約,WORST CASE你要預佢留係度一年。一年之後,史雲斯話唔定都降班啦...
呢個時候你買埋施古臣,中場一定塞爆車,真係好冇謂。
集中火力搞掂隻快翼定TARGET MAN仲好啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-8-9 11:12
如果史雲斯肯40m賣應該可以成,否則集中買前鋒罷啦。

liverpool echo 講談判仍然繼續 , 希望在週末對史篤城前搞掂
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-8-9 10:23
玩左幾個月個目的係因為球會要敷衍RK又講唔過去, 如果球會真係冇意思買施格臣咁球會都唔會3000 3500 4000咁 ...

唔好話講價啦...我地有錢左唔係無限金錢,都有轉會BUDGET。
呢度買貴左,就要係第二度慳番,所以佢用青訓同續兩個老將,都係度過呢度慳左,可以買個勁D的正選。
同埋始終球隊要起球場,你淨支出太多,隨時搞到借錢融資個邊。
回復 支持 反對

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-8-9 11:23
唔好話講價啦...我地有錢左唔係無限金錢,都有轉會BUDGET。
呢度買貴左,就要係第二度慳番,所以佢用青訓 ...

所以我先話BOARD最多比4000, 係咁多.  RK放風比對方4000就DEAL DONE.  我理解係咁....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-8-9 11:36
所以我先話BOARD最多比4000, 係咁多.  RK放風比對方4000就DEAL DONE.  我理解係咁.... ...

而家今日談判仍然繼續 , 我希望雙方可以傾成呢單 deal
回復 支持 反對

拖肥隊長

barker 發表於 2017-8-9 11:47
而家今日談判仍然繼續 , 我希望雙方可以傾成呢單 deal

無架啦,最多咪玩4000萬加球員去bid
回復 支持 反對