香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-8-7 15:07
攻中咪施古臣 , 陣間晏的可能兩間球會達成恊議 ?

唔好咁老定,話唔定RK咁講只係比壓力董事會叫佢地做野做快d,如果真係願意比50m,由day 1 個日都買左啦,使鬼拖咁耐咩,好肯定華殊對呢單 deal 係有唔同的意見,只不過要尊重RK作為領隊的要求,但史雲斯如果唔讓步,呢單deal 都有機會拉倒
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

him0014028 發表於 2017-8-7 23:04
我就係覺得佢而家都係買d人都係想即食打出成積之後飛出去教更大球會

完全當愛隊係踏腳石 將來愛隊點樣佢 ...

由RK係修咸頓最後一場重大大聲話佢唔會離隊,到飛過來愛隊傾合約,變化幾快幾大丫,由第一日開始就知佢係為錢而過來,你想佢對愛隊可以幾有感情?
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Arsenal striker Olivier Giroud says he wants to fight for his place in Arsene Wenger's plans
回復 支持 反對

拖肥隊長

宜家球壇擺到明係玩即食文化,呢層無可厚非
如果話朗奴高文視球隊為踏腳石....咁老實講...假如佢用呢筆錢交到成績 ( 意指係捧到杯)....咁我地作為球迷亦唔需要理佢對球會是否忠誠.....畢竟我地球迷要O既只係成績.....
大家要接受盧卡古係自己想走....根本無得留...亦無需要再留...所以賣走佢係必然的-----> 朗奴高文話賣佢拎返95m..... (唔知真假....但呢筆錢o係我立場黎講係需要用返o係買球員)
施古臣點講都好係買得貴.... ( 呢兩日傳到事在必行....50m 左右無得走).....眼睇中場會塞車....但只能夠希望球隊解決到呢個分工問題

我只知道....佢呢刻係愛華頓領隊.....雖然唔會100% 讚同佢O既能力同買人方針....但假如球員著住愛華頓球衣....我都會支持.......但當然支持唔代表球員打得差都可以當無事....打得差....唔該接受批評.....打得差...就接受做後備....

單睇呢2場歐霸外圍同最近2場的熱身賽.....感覺隊波未上力....踢得唔太爽.....歐霸無失波一來係對手唔太強...而且其實對方係有攻門...只係龍門化解左.....主場對住西甲中游失2球....其實係一個警號
回復 支持 反對

拖肥隊長

迪亞高哥斯達冇人要,如果有得借用佢一季真係有得諗
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-8-8 10:11
迪亞高哥斯達冇人要,如果有得借用佢一季真係有得諗

如果係借都唔輪到我地啦,佢如果唔係只想去馬體會,佢agent都話佢好多選擇係檯頭等佢揀
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-8-7 14:25
唔該加埋Davies 個人認為論質素、技術、射門、控球lookman 高佢十班,但死要出佢 我真心唔希望佢打正選 ...

暫時我覺得 davies 係唔錯的,前途究竟係無量定係無亮我就唔敢講,但最少呢刻我都覺佢傳球視野係ok,助攻助守勤力,但缺點亦好明顯,身型太過單薄,係英超生存呢d身型絕對輸蝕,西甲就無問題。另外就係技術粗左d,佢有意識,有視野,但有時由於技術關係傳失波也是事實。

暫時覺得 davies 可以比到另類的風格選擇 RK,佢係有靈氣的,但係咪進步到前途無量就要睇佢係咪改善到佢的缺點,這需要時間驗證。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-8-8 09:33
宜家球壇擺到明係玩即食文化,呢層無可厚非
如果話朗奴高文視球隊為踏腳石....咁老實講...假如佢用呢筆 ...

西維爾唔算中游喇
失兩球係有漏洞嘅,但係打和都算係咁⋯⋯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

liverpool echo : can EVERTON clinch sigurdsson deal
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Can't be 100% but pretty sure Everton contract nonce (as affectionately known) is on my flight to Amsterdam this morning
https://twitter.com/kiefrost/sta ... 3894846874716385280
有人影到佢去荷蘭???? 我地下一簽又係荷蘭人???
呢個人即係
頭幾次簽人都係佢有份係隔離。
回復 支持 反對