香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-7-31 15:14
我個人唔認為會用CONOLLY做交易....真係想比50M一早比左, 用青訓作為條件之一係極度不智既行為(除非話只 ...

條數都好易計JE...CONNOLLY係勁到打英超後備的話,佢走左,你咪又要搵人做拜恩斯後備。
斷估呢個新後備都唔會值5M禁少啦...除非你話我地仲有一個比佢更好的後備啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-7-31 14:51
兩個又唔一樣啦...perez係打後一格,作用近似施古臣啦。基奧特就係target man...
如果真係買唔到基奧特, ...

Lucas Perez 我見佢上季最少超過一半上場賽事係打CF位,其餘就係LW, RW 和SS 位,再上一季係西甲就超過8成打CF位,所以佢又唔同施古臣的攻中位吧?始終阿仙奴有奧斯爾都唔使佢做 AM
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

總之施古臣的故事呢一兩日會有了斷
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2017-7-31 15:14
我個人唔認為會用CONOLLY做交易....真係想比50M一早比左, 用青訓作為條件之一係極度不智既行為(除非話只 ...

BARKLEY+25M CASH 換施格臣一定無可能,史雲斯唔會比咁高薪巴克里,佢地的薪金架構無可能比到,而且巴克里一定唔願意去史雲斯,咁多大球會傳會買佢,佢大不了係愛隊坐一年,下年再去大球會都唔會去史雲斯踢。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-7-31 15:19
條數都好易計JE...CONNOLLY係勁到打英超後備的話,佢走左,你咪又要搵人做拜恩斯後備。
斷估呢個新後備都 ...

上季 connolly 係愛隊u23打半季,12場正選,主要打左閘和中堅,下半季去英冠韋根打,14場正選,3場替補,左閘,右閘,中堅都打過,全能後衛,表現備受讚賞。係u20又贏世青杯,現時才19歲,大把進步空間,而且係英冠可以做正選,係英超做後備應該問題不大,上季已係英冠比賽,今季如果唔係愛隊做下後備或輪換,今季其實睇下有無升班馬會肯借佢去羅下英超經驗,我覺得佢有前途。Dowell 都係一樣,如果愛隊無位置比佢,不如借去其他英超升班球會羅經驗,話唔定下季變成英超最耀眼的攻中。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-31 15:28
BARKLEY+25M CASH 換施格臣一定無可能,史雲斯唔會比咁高薪巴克里,佢地的薪金架構無可能比到,而且巴克 ...

所以我先話小報唔好信....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Le Parisien mention possible Blaise Matuidi, Angel Di Maria, Lucas, Serge Aurier, Grzegorz Krychowiak, Jese & Hatem Ben Arfa

巴黎可能要放上面D球員,去滿足買尼馬個財政條件。唔知執唔執到好野呢...柏斯杜尼可惜唔係個表度...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

The final preseason game was the first time that many Leeds United fans got a good chance to see many of the new players in action against for an extended period of time. While much of the focus has been on the new attacking players that the team has brought in, one of the standout performers of the preseason win against Oxford United was the new loanee from Everton, Matthew Pennington.

睇來 pennington 係新球會表現很好,browning 係新特蘭又係備受讚揚,我地的青訓其實真係唔差。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-7-31 15:48
Le Parisien mention possible Blaise Matuidi, Angel Di Maria, Lucas, Serge Aurier, Grzegorz Krychowia ...

Serge Aurier 好似已經敲定去曼聯
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

Lucas 都係唔錯選擇
回復 支持 反對