香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-31 11:43
傳今日晏的或明日施古臣會有最終決定

家陣唔係施古臣肯唔肯來的問題,係史雲斯收幾多禮金的問題,連球會個關都未過到,講乜野球員本身,史雲斯領隊重話佢無講過想離隊,講都無講,就更加唔好話交 transfer request 啦,所謂又要威又要戴頭盔,你咪好著數?
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-31 11:51
家陣唔係施古臣肯唔肯來的問題,係史雲斯收幾多禮金的問題,連球會個關都未過到,講乜野球員本身,史雲斯 ...

不如大家等施古臣他自己講係最確定 , 而且愛隊出 final offer 40M+ Callum Connally +5M add ons 希望史雲斯退半步 agree this deal 喇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-31 11:49
中堅 : Winston Reid , 中鋒朗奴高文鎖定基佬特 , 最後一個我唔使再講喇

今季西咸又不缺錢,買人都爽手,佢都無理由賣正選中堅比我地,唔會放的。阿仙奴山齊士應該走硬,拿卡錫迪剛來英超,適唔適應,係咪水貨都未知,熱身賽表現不過不失而已,對手也不強,留基奧特對阿仙奴係最穩陣,雲加亦不止一次話基奧特唔會係今季走。最後一個我都唔講啦,講得太多,好快都知結果。
回復 支持 反對

拖肥隊長

Connally 同 Dowell 好似同番u23操
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Lucas Perez 今季係阿仙奴走硬,雖然有傳佢想返西班牙踢波,但紐卡素準備簽入佢,不如我地加入爭埋一份,起碼經過1年英超洗禮,水貨風險唔算高姐。始終以基奧特與雲加的關係,雲加唔希望佢走,佢留多佢一兩年的機會唔細,而且以基奧特的年紀,想佢帶比我地球隊缺乏的 pace 應該機會細左d,倒不如買 Lucas Perez 返來話唔定有驚喜。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

問題係朗奴高文的硬頸牲格他一早當基佬特係他中鋒人選 NO.1 target 呀 Fan 兄
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-31 14:00
Lucas Perez 今季係阿仙奴走硬,雖然有傳佢想返西班牙踢波,但紐卡素準備簽入佢,不如我地加入爭埋一份,起 ...

兩個又唔一樣啦...perez係打後一格,作用近似施古臣啦。基奧特就係target man...
如果真係買唔到基奧特,我就情願買後生仔博啦...max kruse個d根本唔入流...
你買一個唔入流番黎,又幫唔到幾多...倒不如改下打法,專心打地面或者反擊仲好啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-31 12:01
不如大家等施古臣他自己講係最確定 , 而且愛隊出 final offer 40M+ Callum Connally +5M add ons 希望史 ...

Callum Connolly reportedly holds the key to any deal for Gylfi Sigurdsson, but should Everton give up their highly rated full back? The question is, assuming Swansea accept this compromise, are the Toffees better off parting company with Connolly, rather than an extra £5 million?

Connolly is highly-regarded by Everton. He is officially listed as a full-back, but his versatility also allows him to play as a centre-half and in central midfield.

The 19-year-old has only made one appearance so far for the Blues’ first team. However, he spent the second half of last season on loan with Wigan Athletic and impressed right away, scoring twice on his debut and going on to play 17 times.

The Liverpool-born youngster has experienced success at various levels, since first joining Everton at the age of nine. This includes helping the Under-23s clinch the inaugural Premier League 2 title and winning the U20 World Cup with England, in South Korea.
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-31 14:52
Callum Connolly reportedly holds the key to any deal for Gylfi Sigurdsson, but should Everton give ...

final offer for EVERTON
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-31 14:58
final offer for EVERTON

我個人唔認為會用CONOLLY做交易....真係想比50M一早比左, 用青訓作為條件之一係極度不智既行為(除非話只係外借).  亦都有小報曾經話用BARKLEY+25M CASH換施格臣....

呢種小報不能盡信

如果史雲斯要比番5M熱刺, 咁FINALLY我認為係全CASH 48M左右我當幫你食一半.  如果真係用CONOLLY, 我會好失望

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對