香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-7-30 08:24
Up to SIX sides are involved after the Everton manager’s revelation that he is “100 per cent certa ...

Barkley 留隊唯一可能性 ~~~RK 短期被炒
結論係 無可能留到隊
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2017-7-30 08:34
Watford’s new boss Marco Silva wants Everton’s former England winger Aaron Lennon.

Everton have m ...

我覺得佢同LOOKMAN 嘅速度,
喺BOLASIE 未復出前,
係我地現時前場嘅少有嘅爆破點,
平放俾人不如留做 BENCH PLAYER
回復 支持 反對

拖肥隊長

後防 最新目標 West Ham 嘅 Reid, 9m, 28 歲,價錢ok
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-7-30 08:48
我覺得佢同LOOKMAN 嘅速度,
喺BOLASIE 未復出前,
係我地現時前場嘅少有嘅爆破點,

RK 根本唔信任佢,佢就算放 bench 都唔會出,基本上佢出場的 priority 擺到好後無機會出,lookman 正選都好,後備都唔會係佢,連儂最少放到第3或第4位的邊鋒,預期係咁不如當做好事放佢去更能發揮佢的地方。RK 往往唔欣賞你,就算你平時訓練表現得幾好,佢都係唔會用你,永遠只會放大個球員的缺點,而唔會學懂欣賞該球員的優點。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

爆炸拖肥糖 發表於 2017-7-30 08:50
後防 最新目標 West Ham 嘅 Reid, 9m, 28 歲,價錢ok

韋斯咸未必會放比我地
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

sunday mirror : EVERTON ready to throw defender callum Connolly into the mix as they increase their bid for Gylfi Sigurdsson
回復 支持 反對

拖肥球星

老細買隊波番黎唔係為左年年頭7, 年年盃賽16強, 年年爭取歐霸盃入場卷.  如果目標只係呢D, Moshiri唔炒用番馬天尼斯都冇問題架.

打前4就係要淘弱留強(盧生離心大另計).  好簡單姐:

Robles Coleman Jags Pennongton Baines Lennon M16 Barry Cleverley Mirallas DCL

你覺得呢個陣會打到咩成績呢.  Cleverley唔駛賣, Lennon唔駛賣, 重用Lennon DCL Pennington Barry.  唔駛買AW Michael Keane Klaassen Sandro 舒拉達連 唔駛重召朗尼.

要成績就係要洗錢, 明顯唔到前4Level既就必需要清洗, 呢D野係無可避免.  水魚一定會做一次二次架啦有邊隊波冇做過水魚冇入錯貨架.

J洛 迪哥 艾達杜蘭 湯瑪士梅拿唔勁咩, 咪又係比教頭棄用, 然後又話施丹 干地 安76 對人唔對事冇人性唔夠班唔識用人咁?

RK唔請都請左, 我當時首選都係柏歷堅尼, 而公佈係RK我都好意外, 季初亦非常懷疑.  咁唔請都請左, 唔教都教成一季.  球會運作 收購 賣人 甚至請教頭 球季目標未必能如咁多球迷既一樣, 但係好歹都支持下啦

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-30 08:24
Up to SIX sides are involved after the Everton manager’s revelation that he is “100 per cent certa ...

下? 你反而將問題推返俾RK? 我從來唔覺得佢有虧待過巴克利WO? RK都一直有講佢係重要的一隊成員...
除左佢季尾扭計唔續約,放過佢係後備打幾場,幾乎佢咩狀態都係一隊正選...條友唔續約,你唔俾壓力佢點得?
更何況我地球會已經盡哂能力去留佢...係佢球員意想走而唔係我地有欠佢WO?

至於基奧特,你冇得禁比...佢的作用係而家呢個市場根本唔多球員有...又肯坐後備又交到貨,踢波又帶D腦同技術。
最重要係阿仙奴根本冇動力去放呢個球員,球員又續左長約冇耐,你唔出高價唔會成事。
我都同意係唔應該盲追一個成數低的球員。追得到固然會好幫到隊波,追唔到應該有PLAN B。
至於賣番出去,我覺得唔需要諗...你買得呢個年齡就係希望即食...佢KEEP到兩季有10球以上已經值,有三季就超值。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-30 10:50
sunday mirror : EVERTON ready to throw defender callum Connolly into the mix as they increase their  ...

左閘係熱身賽打得唔錯,又咁年輕.....
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-30 16:11
左閘係熱身賽打得唔錯,又咁年輕.....

希望愛隊呢個 final offer 史雲斯會肻喇
回復 支持 反對