香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

拖肥隊長

不如6500萬或加少少$博一博 出價買奧巴美掦
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-7-25 10:47
不如6500萬或加少少$博一博 出價買奧巴美掦

乜我地無歐聯可以吸引呢d級數的球員?我心頭唔高,我欣賞沙夏,球會試下水溫,話唔定40m以內bid到,加上我地青訓攻中都上緊位,簽史奈達係最經濟,我覺得風險又低的deal,我估佢輪換咁出重有2年貨仔交到出來。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥隊長

施格臣宜家擺明想離開史雲斯....其實我地唔需要比史雲斯搶錢咁搶.....索性等施格臣同史雲斯攤牌....
史雲斯宜家擺明係見我地堅持狂BID......至少40m 保底....至會吊高黎賣....一於閂閘唔再出價....等佢自己爆煲
我地先試下馬列斯同史奈達....睇下出邊咩反應先
另外仲要買個正中鋒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-7-25 10:38
Barker兄,可唔可以解釋下點解一定要買Sigurdsson?大把人好波過佢

因為朗奴高文追求 sigurdsson 唔係今日的事 , 上一年的夏天他已出價 27M 斟介他 , 可惜失敗 . 而他上季全季的表現大家有眼睇 , 作客對我地他慿一己之力殺入我地禁區內搏到十二碼 , 作客曼聯他替史雲斯追和的罰球妙技 , 令朗奴高文和我印象深刻 , 所以今年夏天朗奴高文定左 sigurdsson 係他 NO.1 transfrer target  , 無其他人選 , 如果不將他收納愛隊之中 , 他將成為我地心腹大患 , 所以朗奴高文會不惜任何代價誓要買入 sigurdsson
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-25 11:00
因為朗奴高文追求 sigurdsson 唔係今日的事 , 上一年的夏天他已出價 27M 斟介他 , 可惜失敗 . 而他上季全 ...

心腹大患?就憑史雲斯成隊波點會係我地的心腹大患?佢地重等緊施古臣筆轉會費來買人丫,史雲斯今季有幾多轉會費丫,我地比筆錢佢地買人更能提高史雲斯實力啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-7-25 11:00
施格臣宜家擺明想離開史雲斯....其實我地唔需要比史雲斯搶錢咁搶.....索性等施格臣同史雲斯攤牌....
史 ...

至少要65M,我諗呢筆錢就係史雲斯自己想要的價錢去執過自己隊波。
佢開50M,再同人講價,去到45M,考慮埋呢個轉會市場,都係一個合理叫價範圍。
我之前都講過,史雲斯自己都需要筆錢去執過隊波,先唔駛護級,你留住施古臣唔係唔得,但你條禁GE後防就真係恭喜你。
同埋你過左今年或者出年,去到28-29歲,就未必叫到呢個價錢...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華戰士 發表於 2017-7-25 11:00
史 ...

馬列斯講明想離隊,史奈達未有班落,bid 呢d球員先有得傾架嘛,最少係雙贏,好似堅尼咁剩一年約又唔肯續約咪易傾羅,係都要bid個有長約的球員,人地吊高來賣,唔使問,叫史雲斯過主,依家減價都唔買,吹咩,市場上又唔係得一個好球員。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-25 11:08
心腹大患?就憑史雲斯成隊波點會係我地的心腹大患?佢地重等緊施古臣筆轉會費來買人丫,史雲斯今季有幾多 ...

我的意思係話 sigurdsson 先係我地心腹大患唔係其他史雲斯球員 , 另外我真唔明他們主席企到咁硬為乜 , 佢地有傳代替施古臣的人選 , 韋舒亞 , 查迪尼 , Jornthan Viera 等
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-25 11:22
我的意思係話 sigurdsson 先係我地心腹大患唔係其他史雲斯球員 , 另外我真唔明他們主席企到咁硬為乜 , 佢 ...

踢波唔係踢一個人,係踢成隊波架,企得硬係因為佢地莫財,等緊筆轉會費開飯,唔係佢地點夠錢買人丫?
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-25 11:27
踢波唔係踢一個人,係踢成隊波架,企得硬係因為佢地莫財,等緊筆轉會費開飯,唔係佢地點夠錢買人丫? ...

咁講真而家兩間球會真係冇得傾 ?
回復 支持 反對