香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

EVERTON twitter : EVERTON set  challenge for roma battle to move Leicester city winger Riyad Mahrez
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

breaking : EVERTON looking to sign chelsea striker Loic Remy
回復 支持 反對

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-16 22:16
breaking : EVERTON looking to sign chelsea striker Loic Remy

Please don't sign him. He is too old.
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-16 22:16

佢都回晒塘,真係簽佢就無謂
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-7-16 21:22
EVERTON twitter : EVERTON set  challenge for roma battle to move Leicester city winger Riyad Mahrez ...

李斯特城得一個右翼,份約又重有3年,佢地應該唔急賣喎
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

依家傳個幾個球員都唔似 RK 會買的球員,不是年紀過大,就係能力平平無奇,全部都唔似係真正的目標,要傳都傳d似樣的目標丫,唔知點解依家傳的球員一睇就覺得係流料咁的。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-16 22:31
依家傳個幾個球員都唔似 RK 會買的球員,不是年紀過大,就係能力平平無奇,全部都唔似係真正的目標,要傳都 ...

同感⋯⋯
快快手整個後生前鋒返嚟啦
唔洗Big name都得,我地有Steve Walsh
Lukaku replacement唔係應該一早就要有個list喇咩?點解淨係簽得Sandro一個前鋒
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-7-16 22:28
李斯特城得一個右翼,份約又重有3年,佢地應該唔急賣喎

球員未完季已經出post話想走...我諗球員都會賣,如果唔係都唔會同我爭施古臣。
坦白講,搞左成個星期,之前幾個目標,基奧特同埋施古臣都冇咩進展,轉下target好d wo。
如果冇咩核心走,我地都係買多一個左右閘同埋一個偏右的前鋒就夠數。
跟手就睇下賣到幾多人走。家下最迫切反而係盡快搞掂巴克利。佢留低的話,雖然都仲要考慮入唔入playmaker,但起碼唔駛煩冇人打右中場。
條友究竟想點?? 價錢問題就出句聲啦...俾多少少你續約,禁就可以唔駛做水魚買施古臣。
雖然我堅唔想俾多d週薪,做壞規距。點都好過駛50M買一個4年後的巴克利番黎...
至於基奧特個度,可以等到轉會窗就完再試多次,基奧特知自己冇位打實走。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2017-7-16 22:36
同感⋯⋯
快快手整個後生前鋒返嚟啦
唔洗Big name都得,我地有Steve Walsh

你當朗大大唔係前鋒丫? 我睇好新一季朗尼撘Sandro做前鋒架
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-7-16 22:46
球員未完季已經出post話想走...我諗球員都會賣,如果唔係都唔會同我爭施古臣。
坦白講,搞左成個星期,之 ...

施古臣要50m,簡直就係水魚,何況施古臣的助攻和入球都有水份。基奧特估計阿仙奴都要35m,基本上又係水魚價,我估好難傾落去,更何況全部都有長約,人地唔賣都無所謂,佢地完全唔急。巴克里由於只剩一年約,熱刺睇死我地一定要賣,又無其他球會爭,好難會出高價,我估熱刺唔會出到30m,最多報價20-25m,我都唔明英藉球員身份,能力也不算差,完全無球會來爭,不過能符合佢的週薪的球會也的確唔多,所以我唔睇好能賣好價,如果能續約會是最理想的情況。
回復 支持 反對