香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2016-2017球季

關閉 [複製鏈接]

1萬

拖肥球星

Toffees chairman Bill Kenwright and billionaire majority shareholder Farhad Moshiri met with Anderson in London to discuss the possibilities of a replacement ground for Goodison Park.

The Everton-supporting Mayor tweeted: "Great meeting with Farhad. Still believe a new stadium in 2 yrs is achievable. #COYB."

The tweet was also accompanied by a photograph of the three men at the meeting.

Everton are looking at a docklands-based site or land at Stonebridge Cross in Croxteth after plans to develop on Walton Hall Park were abandoned in May, just two months after Moshiri bought into the club.

新球場真係2年就機會起好?
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-7-20 12:30
咁即係話朗奴高文用錢買人要就住 ?

物有所值的話點都有錢買,要做水魚的話就真係要唸下,另外有報導話愛隊希望儘快搞掂史東斯的轉會,唔希望開季先走,氣氛唔好,但問題係未有球會正式報價,上季車仔開40m都無賣,所以今季一定要有球會高過40m才會賣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

雖然預料得到換教頭會拖慢買賣球員的進度,不過8月中開季,但依家7月下旬都到啦,但依然無乜交易,似乎進度真係偏慢,左翼和較炮手呢2個位置係必需的,中堅我反而唔係好急,就算石頭走買唔切人,季初有隊長和mori,然後重有galloway和browning都可以打到中堅位,開季先買亦唔係話唔得,當然早d可以夾就更好。

右翼成村人,米拉拿斯,麥基迪,連儂,迪路仔,但我地真係無一個正宗的左翼,只係搵右翼去兼打左翼,當然唔係話唔得,但始終差d。

攻中呢,唔使講啦,過去幾季我都話要搵個識交波,能做致命傳送,視野開闊的攻中,但由於價錢問題,好的攻中都唔會來,全隊得一個二線攻中巴克利,完全唔稱職,所以開季前左翼和攻中係一定要補強,而且係無得推遲的。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-7-20 14:18
而家傳緊布拉加葡萄牙國脚中場 Rafa Silva

我覺得佢只能算係潛質新秀吧,講往績其實都無乜參考性,23歲後生仔,只係係葡萄牙打左兩三年波,如果去到頂級聯賽打成點真係唔知,但作為攻中的潛力點都比巴克利好,只係助攻的數據已經贏晒,希望真係簽到
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

nsno 發表於 2016-7-20 16:56
宜家傳到55M
仲貴過Stones

咁的水魚價,高文都唔會出啦,就算係開頭的38m,我都覺得唔應該買,仍然覺得後衛來講25m已經係足夠高了,也有好多選擇
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-7-21 10:42
everton twitter : 傳比高域可能今天簽入

車仔隊波四十幾個球員,干地來到肯定要清瘀血啦~
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2016-7-21 09:39
暫時球隊重糸區位係龍門同左翼
又唔信真係咁難搵

龍門我又覺得唔係咁急,就算比 joel 打多季又如何,佢亦唔算好差,都常有佳作,但左翼真係無理由咁難姐,我地竟然成隊波係無一個正職左翼,簡直難以想像,至於正職攻中,又只得一個似前鋒多過攻中的巴克利,離譜
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2016-7-21 10:59
究竟朗奴高文想乜呢 ?

我覺得我地應該清走一個右翼,我地無需要4隻右翼咁多,然後要買入2個左翼,另外立刻買入一個有級數的攻中
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

重有現時我地一隊有6個前鋒,就算唔計只係21歲的Shani Tarashaj,都有5個前鋒,我都唔知球隊想點......
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2016-7-21 16:29
65m即放

有60m都可以放
回復 支持 反對