香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

其實25人名單我真心唔明點解唔落garbutt,既然落d 21歲或以下球員落25人名單,根本無意義,咁不如落garbutt去名單,起碼拜恩斯唔使場場出,打下聯賽杯足總杯都好丫
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-2 14:39
原因好簡單朗奴高文想 garbutt 好渣 , 幫不到球隊左路攻守

無錯,RK"覺得"巴克里好渣,米拉拿斯好渣,加拔好渣,Niasse好渣,所有舊人都好渣,老莫馬仔都好渣,所以佢地買的人都好渣,全部都要走
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

自己青訓就唔出借走哂,然後如果係克羅地亞買返來個19歲靚仔有正選出的話,自己球會d親生仔真係情何以堪呢…...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-2 15:33
禁佢至少冇借走KENNY...有HOLGATE、BAINES、KENNY同埋MARTINA都叫頂得下GE。

Kenny,Martina和Holgate全部都唔係專精左閘,術業有專攻,佢地3個根本極少打左閘,隨時有甩漏。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-2 15:02
你地話佢有鬼用咩 , 以他硬頸冷晧無情我行我素的性格 , 肯定可坐到季尾

呢d唔叫冷酷無情,係人格有問題。將全隊舊將踢走哂係乜春戰術? Niasse,Barkley,米拉拿斯,Garbutt,連儂(有得選佢根本唔想出佢),迪路菲奧,所有舊將賣得就賣,唔用的唔用。唔好話Niasse的locker事件做得好難看,當年一來就趕走希拔奧士文,佢地重要衰到要係球會網頁才知道被球會放棄,對一個功勳元老,一個親生仔和只打過愛華頓一間球會的球員,係咪應該得到咁的對待,就算放棄都應該大張旗鼓多謝球員咁多年的努力,禮送離隊,而唔係連領隊的面都見唔到,然後被趕離球會,這叫people club? 垃圾領隊RK。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-1 17:00
Barkley 呢招高,
球會白俾多幾個月人工佢(養傷去到12月),
到1月時又可免簽嗌高d 價,

其實如果巴克里只係為錢,佢根本就會轉去車仔,傳佢去車會有15萬鎊週薪,呢個薪金熱刺係唔會比佢的,而且去車養傷都可以收咁高人工,為錢的話佢有乜理由留係愛隊收嗰6萬週薪? 就算等到1月我都唔信熱刺會比15萬週薪巴克里,所以我唔覺巴克里係為錢而走或留隊。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Ross Barkley has broken his silence on his failed transfer to Chelsea.

"Contrary to a number of reports in the press, I did not undertake a medical with any club at any point,” he wrote.

“I simply decided that due to my injury, it would be best to make a decision on my future and assess all my options in January when fully fit.
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-1 07:43
睇 Moshiri 個訪問用d 字眼,Barkley u turn 似 球員喺 1月時嗌更高價 (免簽所以人工可以俾高d),唔似會回心 ...

Everton's majority shareholder Farhad Moshiri said Barkley had a medical at Chelsea's Cobham base — but both Chelsea and sources close to the player insist that was never the case.

巴克里的聲明已證明Moshiri講大話,加上車仔和巴克里身邊的人的消息,巴克里並無體檢。明顯球會想套現巴克里去買前鋒,巴克里走唔到所以無買前鋒。我唔介意佢唔走,第一起碼我還有希望續佢約,第二真係惡心一下朗奴高文,你話我100%走嘛,你想套現我買前鋒嘛,我就係唔比你地如願。至於一月嗌更高價,其實傳聞車仔比佢15-16萬鎊,你覺得呢個價係1月轉會會有多大上升空間? 除左兩三間大會可以出到,就算傳聞中佢prefer的熱刺都一定唔肯出,哈利堅尼才有12萬鎊,巴克里無可能高於這個價錢,所以應該不存在更高薪酬呢一點。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-9-2 23:06
Good luck Rossi
冒險同大家講老細屈你
仲要比人鬧你反骨仔

我寧願佢走出來講佢唔續約的原因,係領隊的問題,還是球會的問題,沉默唔係唔好,但係呢一刻,傳媒和坊間有太多謠言和流言針對佢的時候,沉默唔係最好的,公開澄清問題所在,只要係事實就可以了。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

reedlo16 發表於 2017-9-2 23:30
巴克有無體檢其實唔係咩重點,重點係,的確係佢臨門一刻拒絕轉會。舊年佢己表明會離隊,既然如此,會方決意 ...

你提呢點:
"若說話純綷向董事會,高文表達你的不滿?你又不滿什麼?是你自己決意不留隊,要向新地方發展是吧。把你賣至上屆冠軍球會,又有歐聯踢,你想點?"

正是我覺得佢應該打破沉默出來講的重點,究竟你想走是因為什麼原因,真是為發展? 因為跟領隊鬧意見? 還是球會有問題? 在傳媒和坊間越來越多的猜度和質疑的聲音,巴克里其實應該走出來講清楚的。
回復 支持 反對