香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

英國超多人討論巴克里體檢中途改變主意然後離去的事,呢個都真係可以被人笑足N季的事情,我唔記得以前聽過有發生過這樣的事情,唔通普帥係體檢緊的時候打電話比佢同佢講我一月就會買你架啦,你千祈唔好做體檢住丫
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

返來睇下有無一隊返,隨時跟niasse係u23做朋友

巴克里和niasse呢2單野真係柒到出公海,華殊我覺得都面目無光,一個轉會窗可以有咁多柒事,華殊點都有一定責任。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Wayne Rooney ‘arrested on suspicion of drink driving after night out

肥仔醉駕被差佬逗左返差館
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

爆炸拖肥糖 發表於 2017-9-1 17:00
Barkley 呢招高,
球會白俾多幾個月人工佢(養傷去到12月),
到1月時又可免簽嗌高d 價,

我覺得話晒我糖培育佢,我諗佢唔會做絕的,唔續約都會係1月走,等愛隊收返少少,唔會渣都無剩的......我諗
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton_ 發表於 2017-9-1 17:50
朗奴高文說好的簽前鋒同左閘呢

最已陣,有garbutt 和 niasse
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton have signed England U18 international midfielder Dennis Adeniran on a four-year deal.
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-9-2 07:57
Niasse has been assigned the #34 shirt in the squad, and was part of the 25-man list that Everton su ...

25 Squad players (*=Home grown)

Baines, Leighton John*,Barkley, Ross*, Bolasie, Yannick*, Byrne, Sam John*,Jagielka, Philip Nikodem*,Jones, Gethin Wynne*,Keane, Michael Vincent*,Lennon, Aaron*, McCarthy, James*,Pickford, Jordan Lee*,Rooney, Wayne Mark*, Schneiderlin, Morgan*,Sigurdsson, Gylfi Thor*,Williams, Ashley Errol*

Besic, Muhamed,Coleman, Seamus,Funes Mori, Jose Ramiro,Gueye, Idrissa Gana,Klaassen, Davy,Martina, Rhu-Endly Aurelio Jean-Carlo,Mirallas Y Castillo, Kevin Antonio Joel Gislain,Niasse, Baye Oumar,Ramirez Castillo, Sandro,Robles Blazquez, Joel,Stekelenburg, Maarten

點解都係無左閘的,Gethin Jones 係右閘,Byrne, Sam John 係前鋒,niasse 雖然有名,但有無得出係問題,最重要係有位都唔比garbutt 機會,唉......
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

開頭咪一樣比左號碼佢,但訓練和比賽還是u23,所以比號碼佢都係晒氣。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

愛華寶寶 發表於 2017-9-2 13:30
無克羅地亞新人?

其實21歲下係唔需要係25人名單都出得
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實好多評論家都話對車仔用4-4-2就最好,用3後衛車仔兩隻wing back係英超來講唔容易超越
回復 支持 反對