香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: 爆炸拖肥糖
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2017-2018球季

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-9-1 08:44
球隊有錢,不過垃圾運作,walsh同RK都有責任。隊波睇落仲衰過以前。真心唔想再睇愛記比賽,直至換左領隊。 ...

總之就係有錢唔識用,領隊又無針對性買賣球員,無全盤規劃,整個運作就係一盤散沙,頭痛醫頭,腳痛醫腳。

巴克里都有可能想去熱刺,但佢地又無bid所以才改變主意,唔知的都以為呢單野係巴克里去玩9高文啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Moshiri:我地今個轉會窗用左1.5憶啦

Niasse單野夠白痴啦:"their expected capture of Oumar Niasse from Everton for a £9m fee fall through at the last minute due to agent fees and paperwork issues"

咁多時間唔去做,係都要等到 last minutes,可能為的就係水晶宮出8m,愛隊要10m,然後談判到最後一分鐘就9m,為1m 然後就趕唔切轉會,on9 無極限
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 09:38
買PICKFORD個幾個又禁豪爽。而家就更加印證我番說話,根本施古臣買貴左,巴克利賺少左。
而家咪賣人搵番 ...

根本如果肯用dowell 唔買施古臣,成件事就 fit 晒

總之我真係覺得今個轉會窗好柒 如果到依家賣唔走 niasse 的情況下重唔搵佢做朗尼輪換,就柒上加柒

最後拜恩斯咁的年紀重要場場出真係慘
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

witzz 發表於 2017-9-1 08:44
球隊有錢,不過垃圾運作,walsh同RK都有責任。隊波睇落仲衰過以前。真心唔想再睇愛記比賽,直至換左領隊。 ...

唔睇我又唔會,但我寧願連續幾場比人掃456球,然後即炒領隊,長痛不如短痛,再搵安斯禾夫暫代領隊

但我覺得安斯禾夫重未夠班帶一隊,才想搵個老帥返來,球會再指定要安斯禾夫做assistant manager,然後等幾年接班較好。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

估唔到最後DC走唔到,呢單野真係點收科,就算唔收人工,球員就可以罷踢架咩?

另一單山齊士估唔到又係走唔到,阿仙奴有錢都唔收,雲加轉性。

vvd 就唔好彩啦,修仔剛轉手,中國人要面子架嘛,我一來你就遞信走即係唔比面,立威都要啦,想走就唔使諗。

另外不得不說隔離街企得硬,馬天奴係唔比你走去巴塞就唔比你走,遞信都係無用,最多雪你,傳億幾喎就係唔要,吹咩。

今個轉會窗真係比psg 和 ac milan 玩串晒個party,d價全部癲的,有呢2間球會瘋狂收購,然後造成連鎖效應,可能下季轉會市場會理性返d
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

洛賓斯比佢走啦,西甲點會要Niasse,佢啱打英超,西甲都係要技術型,米拉反而適合西甲
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 14:35
自由身同你而家手上DCL/RAMIREZ/朗尼/NIASSE有咩分別?
明顯地尋晚班主佢地MISS左PEREZ之後就冇再搵新TARG ...

講開cahill,佢都保養得幾好喎,上季係澳職聯賽上場20次入11球,37歲估唔到重踢到,犀利
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Carlson 發表於 2017-9-1 12:46
Summer Window入錯既得荷蘭尼史姐

如果荷蘭尼史15m有交易都話蝕極有限,23.5m 咁的表現睇怕都難以回本。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2017-9-1 14:51
係BARKER兄你錯,你叫巴克利做反骨利,結果佢真係反骨一次。
搞到球會跌左35M。 ...

佢忠於愛隊唔走又點叫反骨呢

不過如果bid個間係熱刺應該走左

其實我真係唔明d球員點解咁迷普帥呢?講調動和眼光,摩連奴更勁啦,熱刺對車仔個場,普帥用3後衛被車玩謝已經大巴大巴車落普帥塊臉度啦
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-9-1 14:42
咁昨晚攪成咁即係 bill 叔叔同 moshiri 的錯 ?

moshiri 叫球會賠一大筆錢比修仔簽入朗奴高文,重比出世界前列教頭的年薪,然後呢位戰術大師就比d咁的表現我地睇,好難唔怪moshiri 羅,標叔叔已經係細股東啦,佢有幾多話事權都係兩睇,所以我唔會怪佢。
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對