香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 279316|回復: 1614
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

1萬

拖肥球星

樓主
barker 發表於 2018-5-15 12:16
最重要係 Moshiri 俾幾多支持撐馬高施華同埋他會簽入邊類型新兵去改善球隊本身弱點  ...

睇下係咪佢教先啦,我只係希望有一個一線教頭,最好係羅過冠軍的教練,球會肯爭取又唔係無人有機會來,講薪金我地球會的領隊係英超都係頭幾位高,賓尼迪斯,雲尼亞里,帕歷堅尼都有機會姐,Lucien Favre 也只剩一年,挖佢也可以,但Silva只是一個二線領隊罷了,或許佢係有潛質,只是我們已經連續失敗3個領隊,真係唔想搏了,想搵一個有往積有榮譽的領隊過來執好隊波仲好啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發
James_Beatkit 發表於 2018-5-15 16:14
同意
之前我都講依家球圈已經變緊
少帥真係冇所謂

可能因為連續3個主帥都失敗,我傾向比較保守咁選帥,球會亦因為咁花左唔少冤枉錢,再搏呢d新進少帥,風險唔細,由投資變成投機一樣去賭舖大細,既然賭大細,我寧願搵個有資歷有榮譽的教頭穩穩陣陣執過隊波,一線領隊自然有佢強的地方,我覺得值得去試。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
Carlson 發表於 2018-5-15 16:06
兩睇啦 如果你話要拎個冠軍既領隊 又肯過黎既現實d睇 咪又係得肥賓同雲尼亞里肯過黎 Farve去有歐聯資格既 ...

球圈有幾多肥普丫? 如果搏10次才搵到一個肥普,咁搏得過嗎?我地搏左3次,輸足3次,第4次還要去搏嗎?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
Fuko~ 發表於 2018-5-15 20:08
ur reporter Kaveh Solhekol has been speaking on Sky Sports News regarding the future of David Moyes  ...

可惜我地球會反其道而行,人地都想要賓尼迪斯或智利工程師,就係希望帶球會去另一層次,但我地就只係想要d二線教頭
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Carlson 發表於 2018-5-15 22:10
你問我見到熱刺同我地一樣 空有歷史 球迷根基 而因為領隊問題上唔到去另一個level 結果換左個教練,成績 ...

無人話唔可以炒大Sam,反而爭論應該搵一些可能過來的big name,定係又再搏所謂的潛力教頭,期望單車變摩托,我揀前者多過再搏一次,由馬仔,朗奴高文,安斯禾夫到大Sam,我覺得與其冒險再搏多次,不如直接搵big name試下,成功機會更大。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton2018 發表於 2018-5-15 23:09
其實選帥最重要的一環就是可以谷得起隊波谷得起班球員有heart,仲要班人肯聽你支笛落場比賽時肯幫你賣命去到 ...

激起球員血性係我對老莫最欣賞的地方
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Everton announce restructure of its Executive Leadership team and changes to its Board, effective from 1 June 2018.

Professor Denise Barrett-Baxendale promoted to Chief Executive
Dr Keith Harris to become Club’s Deputy Chairman
Alexander Ryazantsev to take up Chief Finance and Commercial Officer role
Current Chief Executive, Robert Elstone, to depart for Super League

改組第一炮
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-5-16 18:24
朗奴高文個陣連thank you都廢事講...起碼家下做足門面野先。我最唔想球隊同大Sam鬧著交分手。 ...

好來好去,以moshiri 選領隊的眼光,話唔定將來有求大Sam的,雙贏就最好。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2018-5-16 19:34
老莫剛剛被西咸炒左

佢本來就只有一年約,用炒就未免唔精確,用唔續約就啱好多
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2018-5-16 20:20
sky bet : 老莫重返愛華頓 7/2

要返上季都返左啦,要知道朗奴高文走時老莫都係待業中