香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: James_Beatkit
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2015-2016球季

拖肥隊長

因為之前都要打FA8強, 全部都要改期
回復 支持 反對

拖肥隊長

Everton are to build a mini-stadium for the club’s Academy teams.
The facility will meet Premier League requirements which will allow Everton’s under-21s side to play league fixtures there.唔知可唔可以出 B隊 打低聯賽級別, 好似西班牙

Manchester City's impressive academy stadium, 7000座位, 有D似旺角場

Manchester City training complex

曼城有成超過450 球員係球場訓練, 愛記將來落成青訓球場, 亦有助提升青訓

回復 支持 反對

拖肥隊長

Everton scouts were in Belgium last night, at Anderlecht/Shakhtar game. Looking at 3 players, they are; Praet, Tielemans and Bernard.
回復 支持 反對

拖肥隊長

候活今夏走, 好似踢左10年, 唔知有冇記念賽
之前傳會搵馬賽門將, 大家有咩心水, 我就想 PSV 的 zoet, 今年打歐聯很穩定, 2場 0封 馬體真係好勁
回復 支持 反對

拖肥隊長

班主講明盡力留主力, 本身開始有D錢, 冇迫住賣人壓力
但球隊又冇歐聯打, 要睇 LUKAKU 等人想法, 始終球員要走, 球會都很難留
雖則剛剛 LUKAKU 都話冇離開諗法, 但我相信佢都會離開, 只係幾時
回復 支持 反對

拖肥隊長

甘講啦, 新班主入主, 暫時未知龍與鳳, 雖然很似多左錢買人, 但最重要駛得其所, 唔好一陣買埋D 水貨
現在離前列球隊搵錢能力仲差好遠, 希望有新資金投資下, 起個新球場, 對周邊收入可以增加, 新球場亦係可以搵到有級數球員其中一個原因
回復 支持 反對

拖肥隊長

lukaku 今夏唔走, 下年都會走, 當年佢過來, 都唔會預期可以留得耐, 只係想賣得好價
有馬仔係度, 都唔駛諗有歐聯, 走都係好合理, 最好去其他聯賽, 唔駛對反
搵個差唔多打法 Embolo , 夠後生
回復 支持 反對

拖肥隊長

我有興趣搵 COCU, 帶隊 PSV 有聲有色, 打歐聯都唔差
同埋 柏歷堅尼 係米佢有份買人, 成日搵D水貨番來, 我唔想愛記做水魚

回復 支持 反對

拖肥隊長

希汀克好似差唔多要退休, 搵個後生D 好似比較好
傳有與趣 Arjkadiusz Milik, 尼個好野來, 隨時係新利雲
回復 支持 反對

拖肥隊長

老老實實, 我地不嬲都唔會搵D大牌球員, 人工太貴, 多數都係搵D 實際 或 有潛質新星
如果有 億五, 點都夠駛, 加上本身我地仲有買落新仔 同 青訓
唔係貴就一定好, 好似李城, 發揮到本身球員特性已經好好打
之前講過, 提供一筆資金用來買人 同 留住主力, 所以億五應該係所提過尼筆錢
起硬件應該分開計
回復 支持 反對