香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 190151|回復: 1006
打印 上一主題 下一主題

新領隊人選

拖肥球星

樓主
我覺得:

1) 我唔係咁想老莫回巢.  曼聯人腳, 水準, 實力, 配套都係愛記之上, 都係打第5-7...西甲都係好一般, 我覺得老莫已經到頂.  即係冠軍唔駛預佢, 年年爭下歐霸位, 杯賽入下4強老莫都仲可以交到差咁囉.

2) 摩佬其實幾合適, 防反為主, 高大單箭頭, 唔需要球員有高超技術只要肯執行戰術就可以打出成績.  人腳上執一執問題唔大, 但係錢同歐洲賽資格.........

3) 柏歷堅尼我又唔認為佢防守真係咁差, 密不透風佢又未至於, 起碼中場同BACK 4個LINKING係做得幾好.  佢係用POSSESSION控制球賽同中場迫搶其實係做得唔錯.  我地咁多年輕中堅同咁多年輕中場中, 其實大把空間比佢調整

4) 再年輕少少既教頭, COCU REBROV今年帶PSV燕豪芬同基輔戴拿模係歐洲賽都打得幾好, 可以諗下....但係法蘭迪保亞我就真係好保留...

5) 奇連士文一定唔會過黎

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

沙發
好老實講係炒就今年炒...本身有新資金雖然唔算好多, 何況人腳上又年輕技術又未至於太差, 對領隊黎講著實幾吸引....

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

板凳

先唔好講咩經驗啊, 咩冠軍教頭....現實少少睇:

我心諗, frank de boer我當佢傾左咁耐傳左咁耐, 真係情投意合或者一早就屬意係佢既話, 唔會等咁耐囉.  好處係可能買到而家炙手可熱既波蘭前鋒MILIK....

老莫, 原理同frank de boer一樣, 我會覺得老莫同frank係最後選擇

pellegrini機會一定有, 分分鐘佢本人都好有興趣接手, 而且傳佢接辛尼特都唔算吹到好勁.  佢黎既話, 有離心個班大帝或者會留多一至二季睇下點啦(我估....)

emery睇完師兄分析呢條友, 我只係覺得佢係西維爾要贏既都贏哂, 要佢帶隊贏西甲歐聯又冇咩可能性(除非西維爾突然大開水喉), 咁佢想過黎英超又唔係冇可能喎.  咁傳聞指emery會帶konoplyanka(正..)同carrico過檔

莫輸你上任唔夠半季就怒炒馬天尼斯, 咁呢個老細野心都唔細(有名你叫).  有心要上前4, 不能沒有一個好教頭, pellegrini又或者emery, 我其實都幾樂觀.

咁老莫, 或者老細睇慣左阿仙奴咁好睇, 掉轉睇番老莫D波可能唔習慣掛  老細都可以有偏好既

回復 支持 反對

拖肥球星

地板
咁英文點都易學過俄文掛....

del boy都學緊英文, 放心啦

回復 支持 反對

拖肥球星

又咁講啦,型已經轉左,班底都唔同哂,叫老莫番黎唔通又換走部份球員?咁咪仲冇野搵野黎搞?馬仔既收購除左besic之外冇一個合老莫口味囉。難聽D講高層3年前決定要比較先進打法而轉打控球同組織,都已經洗濕左個頭,換著我係老細我都會偏向控球同打組織為主既教頭。

回復 支持 反對

拖肥球星

無論柏歷堅尼又好,de Boer又好,甚至爭論性最多既老莫都好,我只希望球會盡快落實。呢個世界唔係得一間愛華頓搵主帥架,俄超辛尼特,意甲AC米蘭,烏超薩克達,(西甲德甲我就唔清楚),以上咁多隊吸引力都比愛華頓好OK?  唔好左諗右諗諗一輪結果係蘇州過後冇艇搭。

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-27 17:36
辛尼特係昨天已委任主帥了

委任誰?  我暫時知道薩克達傾緊我地傳聞其中一個, 布拉加主帥FONSECA

我只係覺得唔好拖到歐國盃後, 好影響季前訓練, 戰術人腳調整, 全季部署同轉會事宜

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-27 17:56
Zenit St. Petersburg announces Mircea Lucescu as new manager, 70歲的老帥

呢個係帶領薩克達雄霸烏超13年(8次聯賽冠軍), 1奪歐霸盃個教頭

回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2016-5-27 18:01
我估下星期已經係極限,你見最近各隊都開始簽人啦,我地今季有5個約滿,加上 lukaku,stones,mcgeady 想 ...

仲要係歐國盃, 有D球員可能新教頭想收購, 而又可能會係歐國盃出賽, 呢個世界就係咁, 打得差唔會跌好多身價,  打得好身價即刻暴升, 1億....咪玩啦

回復 支持 反對

拖肥球星

『K』 發表於 2016-5-27 20:04
唔同意呢幾隊吸引力會比愛華頓大

暫時傾向相信Moshiri個Project 係堅野

我改改。。都有少少吸引力

回復 支持 反對