香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 29660|回復: 69
打印 上一主題 下一主題

EPL 2015-2016 17-10-2015 Saturday 鏝聯 ( Home )

拖肥球星

樓主

COLEMAN傷癒復出對波蘭, 米拉停賽期滿可以復出, O8係哥斯達黎加打足90分鐘, 馬仔出番雙翼好嗎?  (M7已經被漸漸遺忘)

根據上次馬仔傷兵情況: BAINES(一日練3課積極操FIT), BESIC(操FIT中), PIENAAR / CLEVERLEY / HIBBERT(剛復操), STONES(冇UPDATE)

希望咁出:

---------------HOWARD
COLEMAN JAGS MORI GALLOWAY
--------------M16 BARRY
---------M11 BARKLEY OVIEDO
---------------LUKAKU

主場WIN 2:0

分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復

拖肥球星

沙發
Forever_Fan 發表於 2015-10-13 18:52
一直以為 stones 只係小傷,點知咁耐都出唔到

另外真係唔明馬仔點解唔用翼,你唔用翼唔通放d翼係 bench ...

睇單邊睇左一季有多真係悶到爆...用番雙翼又有戰術性又有觀賞性...唉  M11 DEL BOY LENNON根本出得, 而家O8都冇問題真係諗唔到理由唔出雙翼

I'm Evertonian since 1986-87 season!  COYB~~~
回復 支持 反對

拖肥球星

板凳
今日岩岩馬仔話STONES同高文可以復出

BAINES / CLEVERLEY / PIENAAR仲要2-3星期, 但係已經跟左大隊練波, 但係HIBBERT同BESIC果段即係點?

“Tony Hibbert is doing really well as well and I expect a very quick recovery and Mo Besic is very similar to Tony.

“So I expect over the next two or three weeks to get probably most of the players back and that’s something that we’ve been looking forward to having because the different possibilities with the different players in this squad is very exciting.”

回復 支持 反對

拖肥球星

地板
有冇師兄記得由上季第一場到目前為止我地大約有幾多場係FULL TEAM過?

回復 支持 反對

拖肥球星

又唔打雙翼.....真係等住燒雞翼咩...

回復 支持 反對

拖肥球星

唔識講....

回復

拖肥球星

馬仔絕對用錯打法,除左尼史真係對完車仔後冇場打得好,lennon防守尚可接受,根本冇得怪球員,完全輸馬仔又一次固執
回復 支持 反對

拖肥球星

OFFICIAL MOM竟然係LUKAKU...真諷刺

都唔知幾時先出番O8同米拉, 唔比人出場就咪鬼同人續約索性賣比費倫巴治啦, 真係粗口都出埋黎.  進攻比唔到壓力人地只會係輸波收尾

馬仔試陣試到第3季你幾時先試完

回復 支持 反對

拖肥球星

tezsonee 發表於 2015-10-18 10:38
前面,攻唔到1球先係死症,
翼買咁多隻當打都係出1隻,
kone,尼史反而場場打正選,佢地後備出黎先有驚喜,正選表 ...

呢樣係真, 側擊先係愛記強項, 下半場一出黎打番側擊個十多分鐘攻到曼聯死咁滯只係無奈對住迪基亞.  左邊出尼史根本上打少個, 上半場6-7次都係佢斷纜我真係唔明尼史係馬仔戰術中真係咁重要咩?  都唔只一場波引證到啦....

成個上半場只打長傳比LUKAKU, 一攞波3個人夾佢, 回傳中路-->猜-->尼史-->斷纜.  單調, 冇效率, 冇壓力比人...2個字形容: 抵死!!

回復 支持 反對

拖肥球星

最慘係馬仔唔肯變...所謂一條方程式用到輸為止, 唔係一個頂級領隊既表現囉

回復 支持 反對