wahton 發表於 2017-11-27 18:30:50

[護級大戰] 30/11深夜4:00迎戰西咸

護級6分波, 但隊波既近況令人好擔心 :'(

James_Beatkit 發表於 2017-11-28 10:22:10

如果仲係安斯教既
唔該佢狠心少少
唔好再用威廉斯,舒拉同米拉
用返3個中場, Beni+Gana+Davies/Klaassen
後防比個機會Besic
前邊用Vlasic(你都比得返佢落場就不如比正選佢踢)
正前我寧願用假9陣/肥仔,起碼佢都肯郁下先

拖肥1878 發表於 2017-11-28 10:29:41

如果莫耶斯贏埋我哋就真係搞笑。

James_Beatkit 發表於 2017-11-28 10:32:18

拖肥1878 發表於 2017-11-28 10:29
如果莫耶斯贏埋我哋就真係搞笑。

以後唔洗返黎教啦你;P

拖肥1878 發表於 2017-11-28 10:33:53

不過我唔係好明.....究竟係愛華頓完全無接洽過莫耶斯 ? 定係佢無諗過回巢教番我哋 ?? 有無師兄知道端倪 ???

evertonian95 發表於 2017-11-28 11:16:26

依場如果都赢唔到的話.... 英冠見啦
我睇咗成二十幾年, 從未見過隊波如此惡劣, 之前人腳更差的也試過, 都冇話場場比人大炒, 後防直情不切防

barker 發表於 2017-11-28 15:12:16

evertonian95 發表於 2017-11-28 11:16
依場如果都赢唔到的話.... 英冠見啦
我睇咗成二十幾年, 從未見過隊波如此惡劣, 之前人腳更差的也試過, 都冇 ...

:(:(:(:(:(

wahton 發表於 2017-11-28 18:27:36

拖肥1878 發表於 2017-11-28 10:33
不過我唔係好明.....究竟係愛華頓完全無接洽過莫耶斯 ? 定係佢無諗過回巢教番我哋 ?? 有無師兄知道端倪 ??? ...

之前有報導講, 莫耶斯都話有興趣返黎教

估計係我地管理層唔想搵返佢

barker 發表於 2017-11-28 18:36:42

wahton 發表於 2017-11-28 18:27
之前有報導講, 莫耶斯都話有興趣返黎教

估計係我地管理層唔想搵返佢

而家肥 Sam 教同等死無分別 ? Moshiri 的第一人選係 Paulo Fonseca

wahton 發表於 2017-11-28 18:59:52

barker 發表於 2017-11-28 18:36
而家肥 Sam 教同等死無分別 ? Moshiri 的第一人選係 Paulo Fonseca
護級大過天, 而家隊波已經水浸眼眉

如果降班真係有可能一沉不起

搵到個擅長護級既領隊黎幫手, 我睇唔出做咩要咁悲觀?
頁: [1] 2 3 4 5 6
查看完整版本: [護級大戰] 30/11深夜4:00迎戰西咸