witzz 發表於 2022-7-2 20:21:10

好似賣唔成喎

Forever_Fan 發表於 2022-7-2 20:43:44

James Tarkowski complete move

ginger 發表於 2022-7-4 10:33:56

拖肥1878 發表於 2022-7-1 11:34
報導話李七會作為哈里簡尼同孫興敏嘅第三前鋒……咁即係有冇得踢??

咁貴唔會冇得踢啦,一來熱狗下年有歐聯多比賽,二來rich7可鋒可翼好多位都打到

24cheung 發表於 2022-7-4 14:41:29

買賣都冇咩動靜,以現在人腳可以英冠見

barker 發表於 2022-7-4 19:02:46

24cheung 發表於 2022-7-4 14:41
買賣都冇咩動靜,以現在人腳可以英冠見

而家七月初啫 , 林伯特同新足球總監有分數 , 唔使太担心住 , 人地曼聯簽人夠慢喇

ginger 發表於 2022-7-5 10:36:55

講真趁卡法仲有價有市50-60M賣埋,重建好過,黎緊又可以用多啲年青球員慢慢希望建立到體系

24cheung 發表於 2022-7-5 12:58:03

ginger 發表於 2022-7-5 10:36
講真趁卡法仲有價有市50-60M賣埋,重建好過,黎緊又可以用多啲年青球員慢慢希望建立到體系 ...

呢類型嘅前鋒而家全世界都缺少,佢喺前面有一定作用,賣左佢但買唔返個替代,之前買個已成名有名氣既堅尼返嚟,原來又不外如是。

ginger 發表於 2022-7-5 13:07:41

24cheung 發表於 2022-7-5 12:58
呢類型嘅前鋒而家全世界都缺少,佢喺前面有一定作用,賣左佢但買唔返個替代,之前買個已成名有名氣既堅尼 ...
除左前季有運波追人之外....真係唔覺有咩作用......技術又冇射術又冇,hold波又hold唔到,唯獨頭搥唔錯

witzz 發表於 2022-7-5 13:32:04

鴨有價就賣啦,佢不止於勁到無人替代到

愛華戰士 發表於 2022-7-6 00:27:14

點計卡法路雲都唔係一級射手,講真話佢值錢過李察利臣其實唔太合理,一個巴西正選前鋒;一個英格蘭後備中鋒。其實如果真係60M ,真係賣左好過。特別係大家睇下官網開操第一段片,我對湯戴維斯同卡法路雲有一段兩個碌地沙玩到扭埋一舊果下有啲意見,兩條上屆傷多過踢,開操唔見認真去操,做埋啲無謂扭打,呢啲無情力隨時會整傷。我對米拿果種輕鬆大家笑騎騎雖然都唔太認同,但情緒上輕鬆啲我接受。但無謂嘅嬉戲真係唔太認同。能賣嘅真係賣左佢好過
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18
查看完整版本: 愛華頓 2022-2023轉會討論區及賽季...