wahton 發表於 2022-5-9 17:26:21

作客屈仔

呢場波目標上應該係要全取3分

但以隊波目前進攻依然乏力既情況下,能否採取主動盡早攻入一球呢?

barker 發表於 2022-5-9 22:01:03

只要拿三分就得贏幾多球唔係重點

愛華戰士 發表於 2022-5-9 23:01:37

千祈唔好貪勝不知輸,我地好似主場都輸左比屈福特.....對強隊我地呢幾場先求穩....再求進....反而將士用命加運氣幫助拎到重要分數。今場對手擺明無欲無求,主場求個球迷交代,球員亦會放膽表現自己搏轉會,放開黎踢我地未必攞到甜頭。真係希望愛記班球員唔好上晒頭。繼續要打出D 拼勁...一球一球搶返黎。屈福特今場一定唔會死守....而係盡可能攻.....只要愛記沉得住氣....穩守求攻....對方球員呢刻一定唔會太重防守紀律....所謂有波就去,出腳會失左分寸.....呢D 比賽....格雷, 哥頓呢D 借機速度反擊隨時搵到著數。

barker 發表於 2022-5-10 18:38:19

林伯特剛開左賽前記者會傷兵方面米高蘭高上場換出只係抽筋 明晚可以照上陣 , 耶利文拿小腿有小傷明晚缺陣 雲迪碧見有機會星期日返主場對賓福特復出 , 葛菲今星期跟大隊操練

ginger 發表於 2022-5-11 10:01:05

barker 發表於 2022-5-10 18:38
林伯特剛開左賽前記者會傷兵方面米高蘭高上場換出只係抽筋 明晚可以照上陣 , 耶利文拿小腿有小傷明晚缺陣...

VDB真係算把啦,下季佢都返獌,其實我地唔多需要佢。mina可能要到最後一場先復出。希望堅尼依幾場踢得簡單啲,唔好諗咁多。今晚對屈仔我地繼續踢得穩陣,希望坐一望三分,淨低我地應該拎6分就夠了

barker 發表於 2022-5-11 11:17:41

ginger 發表於 2022-5-11 10:01
VDB真係算把啦,下季佢都返獌,其實我地唔多需要佢。mina可能要到最後一場先復出。希望堅尼依幾場踢得簡 ...

屈仔今晚有十名主力唔打得, 包括 Sarr , 京治等

彈地 發表於 2022-5-12 03:32:55

球員有戰意但好似唔夠硬淨軟手軟腳咁:(

彈地 發表於 2022-5-12 04:38:12

好後悔半夜起身睇呢場波,對住已降班的球隊都贏唔到講碌鳩咩⋯半場你已經見到屈仔冇料到,我都唔明為什麼等到70分鐘才換人,
前邊根本唔夠人除非好偶然機會如果唔係想入波都好難呀⋯⋯最後想講3分邊1分唔係你好嘢只係對面好柒啫

barker 發表於 2022-5-12 05:05:59

彈地 發表於 2022-5-12 04:38
好後悔半夜起身睇呢場波,對住已降班的球隊都贏唔到講碌鳩咩⋯半場你已經見到屈仔冇料到,我都唔明為什麼等 ...

跟住返主場對賓福特同水晶宮唔該醒醒定定

jacks66 發表於 2022-5-12 06:41:56

我諗餘下主場,只要win 多一場應該安全
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 作客屈仔