Forever_Fan 發表於 2022-5-12 07:47:41

對住屈仔都贏唔到,好多野都係咎由自取

愛華戰士 發表於 2022-5-12 08:14:46

對家已六連敗,成場打落綁手綁腳,球員無決心去拎3分

Fuko~ 發表於 2022-5-12 09:00:06

愛華戰士 發表於 2022-5-12 08:14
對家已六連敗,成場打落綁手綁腳,球員無決心去拎3分

始終都係擺脫唔到作客差嘅問題。可能而家隊波唔適合踢主攻啦,但都樂觀嘅。只要列斯聯一輸波,我哋又贏波就可以護到級。就算之後一勝一和一負,鬥得失球應該冇問題。

ginger 發表於 2022-5-12 09:37:30

我地事實上係冇咩攻擊力,拎到一分算係咁,不過對面明顯唔係英超質素

ngkk821 發表於 2022-5-12 11:02:31

三場波攞七分已偷笑,Leeds又自殘,如果咁都失敗,只能苦笑吧

Fuko~ 發表於 2022-5-12 13:38:24

ginger 發表於 2022-5-12 09:37
我地事實上係冇咩攻擊力,拎到一分算係咁,不過對面明顯唔係英超質素

攻擊力問題都係今屆差嘅原因。冇james冇digne, 連帶鴨鴨冇態。單靠反擊個人突破,李察利臣格雷呢啲本身就唔係高產射手,mina長缺,死球都冇埋。
清完班長冗球員,都真係幾多野要建立。

barker 發表於 2022-5-12 14:00:29

Fuko~ 發表於 2022-5-12 13:38
攻擊力問題都係今屆差嘅原因。冇james冇digne, 連帶鴨鴨冇態。單靠反擊個人突破,李察利臣格雷呢啲本身就 ...

呢個死结要睇林伯特夏天點做 唔係一時三刻可解決

laukarwing 發表於 2022-5-12 15:50:47

8th game of clean sheet. Well done.

拖肥1878 發表於 2022-5-12 16:30:15

其實呢幾場硬仗有咁嘅成績都喜出望外啦。而家降班嘅主導權喺我哋度.....嚟緊有兩場主場, 搏埋佢應該冇問題啦

拖肥1878 發表於 2022-5-12 16:37:13

星期日仲要係般尼、列斯聯踢先, 我哋可以話係睇住嚟食,希望星期日就可以決定我哋護級成功,以免夜長夢多
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 作客屈仔