kmman 發表於 2021-5-14 08:59:12

呢場其實比兩星期前好了,攻勢多d 埋門有威脅, 之前預計都係同水準不穩熱刺爭第7, 有機會踢歐戰第三級 對手弱好多,拎吓經驗都好。

barker 發表於 2021-5-14 09:14:16

拖肥1878 發表於 2021-5-14 06:53
未踢呢場波之前,都諗住最後個希望係總分數上可以head住利物浦…睇怕而家都冇乜可能啦。 ...

安察洛堤賽後都話不會放棄, 最後三場要全取九分, 為何我地身為愛隊死忠要咁快投降呀 !

24cheung 發表於 2021-5-14 10:40:00

今場算打得幾好,有入波機會,可惜如果有幾球係朱屎處理應該入左,佢實在係跛腳馬

barker 發表於 2021-5-14 10:45:52

嚟緊兩埸主場對錫菲聯, 狼隊一定要赢

reedlo16 發表於 2021-5-14 11:06:08

下場係咪要試下出king呢?李察真係愈踢愈沉,或者叫佢打返左路睇下效果?佢同卡法路雲係前面真係各自各搵食咁…

仲有,成隊中場唔該好好練下啲中距離射門…個個炒飛機…

拖肥1878 發表於 2021-5-14 11:52:07

reedlo16 發表於 2021-5-14 11:06
下場係咪要試下出king呢?李察真係愈踢愈沉,或者叫佢打返左路睇下效果?佢同卡法路雲係前面真係各自各搵食 ...

仲練咩吖,個個暑假mood咁……都係嗰句:贏完利記後無場好波!!

barker 發表於 2021-5-14 12:21:11

拖肥1878 發表於 2021-5-14 11:52
仲練咩吖,個個暑假mood咁……都係嗰句:贏完利記後無場好波!!

你地講埋 D 說話咁負面嘅, 我地睇到嘅野 , 安察洛堤又豈會不知 ?而家最重要係好好打埋最後三場聯賽力爭下季歐戰資格

wahton 發表於 2021-5-14 17:45:52

今場進攻都尚算過得去, 鴨仔個頭槌, 高美斯兩次射門其實都有威脅

wahton 發表於 2021-5-14 17:48:09

Everton_ 發表於 2021-5-14 02:59
成隊波都無乜火
前面兩條友又互相有心病唔交波比對方
係咁先

我都覺, 兩條友近幾場零交流咁滯, 希望係FEEL錯

Everton_ 發表於 2021-5-15 01:07:17

認同要比676坐下後備先
個態度成日都好似人地欠佢咁 自己入唔到波踢得差又黑面燥底 最近仲同鴨仔D交波走位好似大家都有心病
頁: 1 2 [3] 4
查看完整版本: 英超補賽 vs 阿士東維拉 ( 作客 )