barker 發表於 2021-5-14 02:57:56

FT : 0-0

Everton_ 發表於 2021-5-14 02:59:37

成隊波都無乜火
前面兩條友又互相有心病唔交波比對方
係咁先

barker 發表於 2021-5-14 02:59:56

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 02:57
和,維拉都贏唔到,下年請早吧

睇怕爭下季歐戰位都要鬥到最後一週才知

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 03:10:05

barker 發表於 2021-5-14 02:57
FT : 0-0

今季基本已完,對不少下游球隊失分係今季的致命傷,球隊太過海鮮波,好多人唔啱聽都好,雖然我支持下季安帥續教,創造穩定空間,延續執教理念,讓球隊改善表現,但安帥教班霸球隊太長時間了,執教中型班未免需要喚醒一下記憶才成,另外對於今季買人成績我只是中性,安帥接手後買回來的人其實只是不過不失,並無一種驚豔的感覺,似乎老莫和馬天尼斯時代更令人驚喜,反而係有DoF之後買回來的人更令人失望。

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 03:14:54

barker 發表於 2021-5-14 02:59
睇怕爭下季歐戰位都要鬥到最後一週才知

咁的表現仲想有歐戰? 全場成隊連火都無,究竟想唔想贏? 極為失望,爭取歐戰每一場都咁重要,但我睇唔到球員們有團火,只睇到佢地好似想儘快完成所有賽事放暑假,無拼勁的球隊還想打歐洲賽? 算了吧

barker 發表於 2021-5-14 03:16:10

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 03:10
今季基本已完,對不少下游球隊失分係今季的致命傷,球隊太過海鮮波,好多人唔啱聽都好,雖然我支持下季安 ...

睇埋最後三場未到最後唔可以放棄

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 03:22:21

barker 發表於 2021-5-14 03:16
睇埋最後三場未到最後唔可以放棄

係球員的比賽態度讓我放棄,打埋放暑假嘛,拼勁上全隊一年不如一年,好似當年卡希爾時代全隊的拼勁係現今來講已經搵唔到

barker 發表於 2021-5-14 03:25:23

Forever_Fan 發表於 2021-5-14 03:22
係球員的比賽態度讓我放棄,打埋放暑假嘛,拼勁上全隊一年不如一年,好似當年卡希爾時代全隊的拼勁係現今 ...

陣中係國腳嘅嚟緊無暑假放架

拖肥1878 發表於 2021-5-14 06:51:27

淨係睇見我哋個所謂中場大腦C格臣,踢波淨係得橫傳同回傳,就已經睇到灰曬啦!

拖肥1878 發表於 2021-5-14 06:53:56

未踢呢場波之前,都諗住最後個希望係總分數上可以head住利物浦…睇怕而家都冇乜可能啦。
頁: 1 [2] 3 4
查看完整版本: 英超補賽 vs 阿士東維拉 ( 作客 )