barker 發表於 2021-2-27 18:15:52

週一夜晚 ( UK time ) vs southampton ( home )

一定要全取三分兼報回首循環作客輸波之仇, 我地傷兵只得 mina 同基巴明

Mathew 發表於 2021-3-1 16:29:12

3分,加油!

Fuko~ 發表於 2021-3-1 21:28:34

剩番14場,冇咩特別情況的話,我地以目前的穩定性打歐洲賽的機會都幾大。
當然對中下遊真係盡快搵番個嬴波方程式先緊要...唔識打主攻係大忌

barker 發表於 2021-3-2 05:55:01

FT : 1-0 richarlison score

evertonian95 發表於 2021-3-2 06:09:53

無啦啦以為多咗個光頭佬球員, 原來係allen, 不過狀態不好。

barker 發表於 2021-3-2 06:21:18

湯戴 , 占士, 高文今場休息, 後晚作客西布朗會復出

Forever_Fan 發表於 2021-3-2 07:51:55

今季最少希望爭取到歐洲賽資格,所以每一場都好重要

ginger 發表於 2021-3-2 08:54:31

今場唔算踢得好,不過好彩一早入到波,跟住有少少睇住黎食感覺,又可以適度輪換下,十分滿意。當然早啲入多球其實會更加穩陣,下半場都有啲按爆平安鐘

愛華戰士 發表於 2021-3-2 09:13:16

主場小勝,又保到不失,收貨了。

當然主場全場好似只得5次射門....得1次中龍(好彩把握到).......真係太少.......
之前都提過其實隊波只要先做好個防務....保住不失再慢慢策動個進攻....我地可以少輸1-2場波。好過瞌埋眼一味衝上去攻有效果

愛華戰士 發表於 2021-3-2 09:14:20

evertonian95 發表於 2021-3-2 06:09
無啦啦以為多咗個光頭佬球員, 原來係allen, 不過狀態不好。

都停左2-3 個月無踢....點都要時間O既.
頁: [1] 2
查看完整版本: 週一夜晚 ( UK time ) vs southampton ( home )