Fuko~ 發表於 2020-7-27 01:07:08

拖肥1878 發表於 2020-7-27 01:03
成隊波,季初食屎到季尾,非常非常失望。

始終都係打唔起個FORM。安76迫佢地打442,睇到有隊形,但係質素所限,打唔出成績。
尾兩場打番451,班死人頭又9 HEA...

拖肥1878 發表於 2020-7-27 01:10:12

得Richarlison叫做有heart踢,每場都走上走落。其他嘅不提也罷,都係嗰句,呢幾季有錢增兵,但一季差過一季……真係希望安帥可以帶來改變……同隔離街差一半分呀…屌!

Everton_ 發表於 2020-7-27 01:15:53

今年英超唔容易咁完結 呢場就算啦 真係幫對手護級 可惜可惜..
係時候睇安76轉會操作同真正拎住隊波開始
簽到幾個拿玻里既球員就好;P:loveliness:

barker 發表於 2020-7-27 01:18:46

Everton_ 發表於 2020-7-27 01:15
今年英超唔容易咁完結 呢場就算啦 真係幫對手護級 可惜可惜..
係時候睇安76轉會操作同真正拎住隊波開始
簽 ...

Allan 傳同意左個人條件 :)

aeroplane602 發表於 2020-7-27 01:20:15

碧福特又點呀 柒左兩季d領隊都唔敢雪佢

barker 發表於 2020-7-27 01:25:11

aeroplane602 發表於 2020-7-27 01:20
碧福特又點呀 柒左兩季d領隊都唔敢雪佢

買曼狗的羅美路或拖連奴的 Sigiru 代 pickford :@

leonkit 發表於 2020-7-27 09:40:45

如果8月中就開操
後備版凳深度一定要好夠先

ginger 發表於 2020-7-27 09:45:58

今場戰意都輸晒,不過見冰島神推返上啲進攻其實OK,踢左成季睇到根本冇人填到基爺空缺。希望出年諗清楚買咩人起碼目標要追返李城同狼隊先,最後想講thanks baines

24cheung 發表於 2020-7-27 12:35:25

ginger 發表於 2020-7-27 09:45
今場戰意都輸晒,不過見冰島神推返上啲進攻其實OK,踢左成季睇到根本冇人填到基爺空缺。希望出年諗清楚買咩 ...

本來今季搵德夫及吉巴蒙去頂基耶個位,點知兩件垃圾傷足成季

witzz 發表於 2020-7-27 13:41:26

全世界都笑我哋有錢唔識洗,專做水魚,買埋啲無用嘅人。我只希望安帥可以今次轉會窗可以入番啲啱用嘅人。
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7
查看完整版本: 主場謝幕戰 vs 般尼茅夫