reedlo16 發表於 2020-7-27 00:06:28

半場收貨,第一球輸手球,第二球對家斬得靚,接應攝位頂得靚。

然後,戴維斯真係見晒底…打防中,成日失控球呢球好大鑊…

拖肥糖 發表於 2020-7-27 00:17:24

gordon ,sidibe in
walcott, coleman out

ngkk821 發表於 2020-7-27 00:21:39

我地手球12碼,對方手球無12碼,今季都唔係第一次

拖肥糖 發表於 2020-7-27 00:30:07

calvert lewin, baines, bernard in
davies, digne, kean out

拖肥糖 發表於 2020-7-27 00:40:23

pickford送禮1-3

Fuko~ 發表於 2020-7-27 01:01:03

曲終人散,來季無意外會係9月12日再開。
聞說我地隊波8月中就會開始PRE SEASON,呢兩個短短的星期加埋一個月的集訓,希望隊波到時可以俾到耳目一新的一面大家。

最後想講番句,復賽之後呢幾賽風流波真係好鬼難睇加埋季初D SHXT波。真係近年最差之作。

barker 發表於 2020-7-27 01:02:21

FT : 1-3 呢班球員除左 Richarlison , gomes , Digne , coleman 外安察洛堤一定要在 summer transfer window 大執 :@

拖肥1878 發表於 2020-7-27 01:03:41

成隊波,季初食屎到季尾,非常非常失望。

拖肥糖 發表於 2020-7-27 01:04:06

今場參考價值不大,叫做幫對手,結果救唔番

barker 發表於 2020-7-27 01:04:57

Fuko~ 發表於 2020-7-27 01:01
曲終人散,來季無意外會係9月12日再開。
聞說我地隊波8月中就會開始PRE SEASON,呢兩個短短的星期加埋一個 ...

Allan 一定要簽到 , 另外中堅 , 右翼 , CM , 前鋒一定要買 :@
頁: 1 2 [3] 4 5 6 7
查看完整版本: 主場謝幕戰 vs 般尼茅夫