Everton2018 發表於 2019-10-6 03:59:25

你問我大sam同老莫教我哋現在會唔會得7分,我可以大胆估計一定唔會,踢八場波有七場對手是英超實力唔強,而以佗地兩條咁保守的老鬼排陣坐底衰極都有14分, 我地咁既人腳點可能現在得7分,球隊管理層一定要有人問責,即時揾出問題所在!

Everton2018 發表於 2019-10-6 06:47:09

MS 其實犯咗好多低级錯誤7,是絕對唔可以原諒,稍為具資深的領隊都唔會犯嫁, 今季我們成日死球角球就令到球迷風聲鹤淚,我留意有個別的球員經常企錯位,企咗係d俗稱死位的位置,俾對家球員有空位入攝裝造入球機會,根本佈放陣式出左問題,MS醒未呀?

witzz 發表於 2019-10-6 11:17:56

一定要即刻炒

wahton 發表於 2019-10-6 13:21:15

想當年有尼史葛既時代,有死球就叫緊糊,而家調返轉

Forever_Fan 發表於 2019-10-6 16:07:32

wahton 發表於 2019-10-6 13:21
想當年有尼史葛既時代,有死球就叫緊糊,而家調返轉

啱丫,老莫年代死球等同叫糊,依家....

Forever_Fan 發表於 2019-10-6 19:23:22

https://soccer.10ztalk.com/wp-content/uploads/2019/10/Everton-fan-unveils-David-Moyes-SOS-banner-after-another-dismal.png
Everton Fan Unveils ‘David Moyes SOS’ Banner After Another Dismal Display At Burnley
連英國球迷都頂唔順Silva,賽後都有球迷召喚老莫回歸

nsno 發表於 2019-10-6 20:16:09

Unsworth教啦
前年教得好地地漸入正軌,點知俾Big Sam收割護級成果

ngkk821 發表於 2019-10-6 23:12:11

你看狼隊對曼城,用查奧爾打最前玩突擊,平時佢打右翼衛架,證明領隊有料到,對不同隊用不同陣,相反我哋?得啖笑。。。

witzz 發表於 2019-10-6 23:19:10

人地有Plan A Plan B, 我地場場同一個陣容,啲人無態無料又死出

Forever_Fan 發表於 2019-10-7 00:52:39

但球會真係要快了,無謂拖拉,炒人要決斷一些,新帥才有更多時間扭轉頹勢
頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12
查看完整版本: 19/20 EPL 08 Burnley ( Away ) Saturday