reedlo16 發表於 2019-10-9 17:04:34

Forever_Fan 發表於 2019-10-9 16:17
阿迪達才無可能回來,加上才跟哥帥不久,學多2年先啦。如果老莫回來,最少俾年半約啦,俾一季佢針對個別 ...

想啫, 得唔得另一回事

barker 發表於 2019-10-9 17:05:51

Erik Ten Hag 同 Marcel Brands 好老友

James_Beatkit 發表於 2019-10-9 17:34:31

Forever_Fan 發表於 2019-10-9 16:17
阿迪達才無可能回來,加上才跟哥帥不久,學多2年先啦。如果老莫回來,最少俾年半約啦,俾一季佢針對個別 ...

早幾年難講
上次佢同Cahill返黎都仲好受歡迎
加埋官網都仲間唔中有提下佢都似似地幫佢返黎舖路
我夠膽寫包單如果佢同DM二揀一
大部分球迷應該都傾向Arty多

witzz 發表於 2019-10-9 17:57:04

最好就唔好係椰子,無球隊搵佢教唔係無原因的

barker 發表於 2019-10-10 00:21:18

我估 Marcel Brands 在新領隊人選上一定提出他自己的意見

愛華戰士 發表於 2019-10-10 17:26:06

或者大家可以咁去思考。

無錯,如果有得選擇,我真係寧願搵D 贏到錦標的名主帥返黎教。
莫耶斯,講老實,當年以限米煮限飯的財政狀況,買到唔少性價比高的好球員。(唔可以話世界頂級...但卡希爾,阿迪達,積基卡,AJ,拜恩斯,迪斯甸,巴利,M賓特等等....至少係夠打英超水平。
十年贏唔到任何錦標.....呢個屐歷.....講真.....一定唔會係我地球迷想再見到的。
大家可能話巧婦難為無米炊.....今時不同往日,而且曼聯當日都無比太長時間莫耶斯去証明自己教唔教得惦豪門。.....呢個問號......我會咁睇....莫耶斯會比馬高施華, 朗奴高文,大SAM 好。但一定唔係最理想的選擇。

barker 發表於 2019-10-10 18:19:57

愛華戰士 發表於 2019-10-10 17:26
或者大家可以咁去思考。

無錯,如果有得選擇,我真係寧願搵D 贏到錦標的名主帥返黎教。

Erik Ten Hag, 馬些連奴係另外的選擇

barker 發表於 2019-10-10 21:28:15

EVERTON new manager odds update : 摩佬由 12/1 跌至 15/2 , 大熱仍然係 moyes 11/10

barker 發表於 2019-10-10 23:25:18

如果最後得 moyes 同摩佬二揀一 , 我會揀摩佬 :)

barker 發表於 2019-10-11 07:36:30

今早英國各大報章話愛隊高層會俾三埸波機會俾馬高施華, 另外 sky sports 話愛隊 no plan to sack marco silva
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12
查看完整版本: 19/20 EPL 08 Burnley ( Away ) Saturday