香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2019-1-28 21:51
marco silva press-conference : he say he don't to sell Gueye to PSG

如果PSG有心的話,加到去30M應該就會成事。我的話會即刻CALL返BESIC或者借FELLANI返黎頂埋呢半季。
點都唔會用舒拉條垃圾打埋去...不過,禁啊賣埋GUEYE呢半季D成績應該會好難睇...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Breaking | Everton agreed in principle to sell Idrissa Gueye to PSG yesterday following a meeting, but manager Marco Silva has since threatened to resign if the deal goes through, according to Paris United. More follows.
好低能的街邊FAKE NEWS...施華有樣野好,就係幾時都話個陣容好好好滿意,唔會係人地面前求增兵。
係人都知隊波太多冗員,要買人就要賣人...唔滿意賣唔出個D都借出去。冇錯,GUEYE對施華黎講,佢都會覺得重要。
但如果你同佢講,賣完可以買到代替品仲要佢心目中一直想要的人,我諗佢一定舉腳讚成。
佢會反對就只係驚冇埋GUEYE,個BOARD話冇人頂,下半季唔知點過冇得撈JE。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

個會究竟係將gueye筆錢all in 亞衣定額外俾出黎呢?
亞衣作為強化版鴨鴨,弱化版盧卡古,值成35m?
我就情願20m買蘇馬再借亞衣加40m優先購買權啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2019-1-31 23:48
馬天拿係咪自由轉會去左飛燕諾?

NO,佢仲有一年約。CALL佢返黎等佢去飛燕諾,估計人地個DEAL有OPTION TO BUY先CALL

Everton are recalling Cuco Martina from his loan at Stoke City - so he can complete another move.

The defender was due to spend the season with the Championship side but has fallen down the pecking order.

Martina is not in new Stoke boss Nathan Jones' plans and has been allowed to cut his loan short so he can make the switch to Feyenoord.

The move to Holland will be for the remainder of the season with Everton saying, at this stage, there is no permanent deal in place for the end of the campaign.
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

臨近季尾,開始多番D唔係吹水的轉會新聞
施華都講到出聲想簽番ZOUMA同高美斯,觀乎兩位對傳媒的表態,關鍵似乎係佢地原屬球會取態。
前者就要睇車仔APPEAL成唔成功,後者其實機會唔細。
另一單就係想同緊人爭AJAX 個NEVES,但個人認為目標唔係真係佢...LOZANO先係BRAND同施華目標。
就禁睇,佢兩位其實最唔滿意應該係右翼呢個位置...暫未見到傳買防中同中場中,禁有信心古爾唔走咩?
其實就算古爾唔走,戰術層面都應該要有一個技術好少少的防中...
回復 支持 反對