香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~
打印 上一主題 下一主題

愛華頓轉會討論區 2018-2019球季

1萬

拖肥球星

Watford's Richarlison is set to have a medical with Everton in the next 24 hours.

Richarlison returned home early from Watford’s pre-season training camp in Austria and we are told the clubs are finalising a deal and the structure of payments.

The deal could be worth in the region of £50m, which would mean a huge profit for Watford as they signed him for £13m last summer when Marco Silva was manager.

50M簽呢個...希望過幾年可以賣番1億出去。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

照而家個款,隊波會變成禁:

--------------------------PICKFORD-------------------------------

COLEMAN------KEANE------------NEW CB------ NEW LB/BAINES-----

---------------------GUEYE-------SCHNEIDERLIN/BESIC-------

----------------------------施古臣----------------------------------

禾確特------------------杜新/NIASSE-----------------李察利臣-

呢個陣雖然比唔上隔離街,但過幾年班後生上位,相信唔會差太多。
如果真係買左個即食左閘,BAINES最遲下季應該就會離隊去美職...跟著ROBINSON借完出去,下季就可以打後備。
KEANE如果再係禁,可能季中已經俾HOLGATE搶左個位打。
其實右翼暫時得禾確特叫打開又有速度...李察利臣, LOOKMAN同米拉打右都會冇禁SHARP...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-23 22:47
Allardyce warns Everton over £50m Richarlison deal – ‘They’re buying potential – but that’s no ...

一半同意...一隊波有即食有潛力股有牛奶仔先叫健康。
李察利臣個問題係呢50M應該先搞掂左中堅問題先,唔關咩潛唔潛力WOR
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-7-24 11:26
但呢個位好似冇咩傳過會買人

見佢試dowell打10號,可能施古臣、besic同davies打呢個位。
斷估佢唔會計麥卡菲掛?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2018-7-25 11:44
其實我一直唔知VLASIC係打翼定打中間....

佢護球同速度唔低,算肯起腳,我覺得打翼好d。
唔覺得佢閱讀球賽同傳球係佢強項。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2018-7-25 12:41
但依家翼仲有冇位放佢?

我覺得有,其實佢可以試打右邊先,唔得的話半季先借出去。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

evertonarteta10 發表於 2018-7-25 14:14
但佢入球能力又唔係特別標青, 亦都唔太喜愛CUT IN入攝, 應該類似ARTETA呢種?

但叫佢俾長傳同防守都唔得...我覺得佢發展得理想似夏薩特多d
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Sky Sources in Spain are telling us that Everton have stepped up their efforts to secure the double signing of Barcelona defenders Lucas Digne and Yerry Mina.

Digne has travelled to the USA with the Spanish giants while Mina is still on a break after World Cup duty with Colombia.

Everton are in the market for a left-back and centre-half.

如果呢度60M搞掂真係抵過50M買李察利臣,跟手搞埋中場中。就算施華教唔掂,下手接任細執下已經好屈機。
呢次比上季更加期待講真! 當然都要呢3位真係禁勁,唔水貨先得。不過,就佢地本身表現同所屬球會黎講,伏極都有個譜GE。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-26 23:04
如果告得入扣分,我就只有再一次佩服新班主一如既往係揀領隊上垃圾一般的眼光,完全體現出不怕神一樣的對 ...

禁若果施華有成績的話,就唔係禁講法GE...只係溢價完都仲要俾屈仔告,真係慘左D
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-7-26 23:33
Davy Klaassen to Werder Bremen is almost done, reports De Telegraaf on Thursday afternoon.

15m 歐 ...

有人肯接火捧咪算好彩,唔通1毫子收唔到,試飽先放咩。你係唔想蝕,咪借出去睇下點。
回復 支持 反對