請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: laukarwing

2017/2018 #37 英超 主場 Southampton 6/5/2018 00:30

1萬

拖肥球星

昨晚賽後大Sam 無跟球員Lap of honour 答謝我地呀
回復 支持 反對

拖肥預備組

睇梗琴晚埸波下半場既非球迷普通人, 唔撚知真係以為護級果隊伍是愛華頓囉
回復 支持 反對

拖肥球星

同時出兩個防中加戴维斯全無創造力,克羅地亞仔又好似期望過高,下半場又打番3中堅,後防大把空位比人爆
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

一早就話現有人腳不適合3中堅,這個已經係RK和安斯禾夫身上驗證過,就係唔知點解還是要用3中堅,你要用都要我地兩閘都係快馬兼鐵人先得架
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2018-5-6 09:46
昨晚賽後大Sam 無跟球員Lap of honour 答謝我地呀

俾球迷噓仲邊有心情行圈答謝球迷丫? 但我覺得球迷也有問題,大Sam上任本來就係護級,佢做到了,係降班區打到穩奪第8,超額完成,球迷仲要噓佢,真係有些過份,唔通由降班區打到上前4才叫好?雖然我唔喜歡大Sam,但也要公道一些。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2018-5-6 14:45
俾球迷噓仲邊有心情行圈答謝球迷丫? 但我覺得球迷也有問題,大Sam上任本來就係護級,佢做到了,係降班區 ...

我撐英格蘭的愛迷呀 , 大 Sam 實在不是下季帶領球隊爭前六的人選 , 快 D 他同華殊叔叔走喇  
回復 支持 反對

拖肥正選

如果論戰績既話, 大SAM 係合格既, 但如果由佢帶隊開始睇佢D 波, 真係場場都嘔血, 對白禮頓, 紐卡素依D球隊打守勢波,901甘款....對曼城落後3粒,追返一球後換防中守埋佢 (大佬,主場黎, 你唔努力去追,反而想守住輸3:1 既戰局??).....總之睇一場就恔一場, 冇PASSION, 冇HEART, 場場一分為目標,儲儲下就達標(護級)....甘既領隊耍黎托咩!!!
回復 支持 反對

拖肥預備組

vdm 發表於 2018-5-7 11:04
如果論戰績既話, 大SAM 係合格既, 但如果由佢帶隊開始睇佢D 波, 真係場場都嘔血, 對白禮頓, 紐卡素依D球隊 ...

剩係一樣分別你就可以睇得出, 老莫年代我地班由莫耶斯低價購入什至免費轉會, 或由預備組提升到1隊的球員,好多都在愛華頓打出名堂什至入選國家隊, 個個都"有價有市", 而且還好搶手叫價什高, 非常受落, 被其他列強追捧羅致對象, 列史葛洛維高出身價幾多倍被賣出, 幫球會賺咗幾多錢?我諗大家都印象深刻! 我地每個愛華頓的球迷都以我地的球員為榮, 你行出去話你捧拖肥都有一種自豪的感覺! 唔會失禮, 但是依家你會覺得"面目無光"因為球隊成日踢埋d垃圾波

相反現在, 我地班球員真是"無人問津", 點解? 因為表現差呀!
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tongtong 發表於 2018-5-7 11:37
剩係一樣分別你就可以睇得出, 老莫年代我地班由莫耶斯低價購入什至免費轉會, 或由預備組提升到1隊的球員, ...

老莫年代係熱血足球,現時已經係hea踢足球,RK年代d球員係場上已經無晒血性,踢波就好似只為交功課一樣
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

vdm 發表於 2018-5-7 11:04
如果論戰績既話, 大SAM 係合格既, 但如果由佢帶隊開始睇佢D 波, 真係場場都嘔血, 對白禮頓, 紐卡素依D球隊 ...

我也唔喜歡大Sam,但由一開始佢已經係定位為護級領隊,對此我有清晰的認知,我覺得公平地講,佢已經超額完成,球迷唔應該噓佢。

至於下季換領隊,我非常歡迎,也樂於見到,但前題唔好再請埋d二線領隊,如果係咁,不如唔炒大Sam好了,因為好大機會季中又要再炒多次領隊,冠軍領隊我地絕對請得起,也不見得無人肯來,哪怕有機會來的賓尼迪斯,雲里亞里唔肯來,係中超挖智利工程師應該都得掛,但由moshiri接手後佢選擇的主帥,我真的覺得很不安。
回復 支持 反對