請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Fuko~

2017-18球季 英超#34 14/04/2018 10:00PM 作客對史雲生

1萬

拖肥球星

Sam Allardyce insists his stint at Everton has already been a success after lifting the club comfortably clear of the relegation battle.

Everton's 1-1 draw at Swansea on Saturday moved Allardyce's side onto 42 points, putting them ninth in the Premier League table with four games remaining.

It was a fortunate point for Everton, but Allardyce insisted his task for the season had already been achieved, having taken charge in November with the club 13th in the table.

其實你係有心留低就唔應該禁講...腦細要BACK UP你同班FANS過唔去,你都要有成績俾到出黎先得GA。
場場都禁消極,班球員唔肯同你博,你諗下你下季又係咪話護級夠又或者前十就算?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-4-15 12:52
Sam Allardyce insists his stint at Everton has already been a success after lifting the club comfort ...

sunday mirror : Moshiri 夏天買新兵會找肥佬經理人拉奥拿幫手 , 大 Sam , Walsh 叔叔 will be sacked
回復 支持 反對

拖肥球星

八十年代的愛迷 發表於 2018-4-15 00:13
朗尼上場發完脾气今場大Sam都唔夠胆甘早换佢出場!

下季送走朗尼吧!
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

拖肥球星

佢已冇體力度速打正選,留佢做後備最尾博30分钟應該唔錯
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-4-15 18:59

大肥佬經理人拉奧拿夏天入主 EVERTON board
回復 支持 反對

拖肥隊長

laukarwing 發表於 2018-4-15 13:28
下季送走朗尼吧!

絕對支持,佢連做後備都唔配
回復 支持 反對

拖肥球星

QQ
入兩波,1:1 
甘踢法,史雲斯唔贏真系唔抵啊!
真心想拖肥輸啊!跌得不知所謂!
不鸣则已!
回復 支持 反對

拖肥正選

STONE 回傳碧仔要頭頂嗰下真係肉酸到...
COLEMAN解圍唔遠先比人追平嗰球又係...
昨天睇西布朗打得咁好, 真係替愛隊擔心
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-4-15 18:59

肥仔又唔可以話冇體力,記得有數據睇過佢季初D跑動都係隊中數一數二。
個問題都係點樣用佢JE。我自己始終都傾向如果有人識放長傳,佢應該打番係前面用射術同禁區把握能力入波多D。
我地隊波禁多不射男,俾佢前面浪射都叫場波有D野睇。
再講肥仔都覺得廢...佢已經係隊波入面入左10球,球隊今季最多入球個位。
回復 支持 反對

拖肥領隊

冇野期望冇野想鬧
希望餘下4場可以見下D牛奶仔/華錫同卡拉臣
回復 支持 反對