請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonian95

[英超]主場对西布朗, 1/20号11.00PM

拖肥球星

killersmiling 發表於 2018-1-21 01:11
Mc Cathy i think he game over,the team main problem is need change 後衛

我絕對同意。

I believe McCathy is game over, the team problem is need to change後衞。And莫耶斯、馬天尼斯及朗奴高文時代的球員要退位讓賢了。
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-1-21 15:57
傷左大半隊,費sir教都死啦

對不起。恕我完全不同意你的說法。
絕對不能讓對手雙殺愛華頓。
回復 支持 反對

拖肥球星

laukarwing 發表於 2018-1-21 20:31
對不起。恕我完全不同意你的說法。

中型班一隊波而家傷在12件呀,球會又冇比錢入貨,咁点唔同意呀
回復 支持 反對

拖肥球星

https://www.physioroom.com/news/english_premier_league/epl_injury_table.php
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-1-21 21:04
中型班一隊波而家傷在12件呀,球會又冇比錢入貨,咁点唔同意呀

根本原因就係我地搵silva教個陣,屈仔同佢的關係搞到好差...
屈仔唔想個陣俾佢走,驚成績一落千丈,結果佢唔走一樣都係差。於是乎咪索性求仁得仁,自己炒左佢。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Fuko~ 發表於 2018-1-21 21:24
根本原因就係我地搵silva教個陣,屈仔同佢的關係搞到好差...
屈仔唔想個陣俾佢走,驚成績一落千丈,結果 ...

如果咁我地可能炒大 Sam
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-1-21 21:04

韋斯咸都傷9件,老莫去之前成績墊底咁濟,依家成績都去返11位,而屈記近11場英超只曾1勝,不能夠全歸咎於傷兵吧
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2018-1-21 22:10
如果咁我地可能炒大 Sam

唔認為今季之後佢重有得帶,佢根本未夠班,護級成功佢已經完成使命
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

拖肥正選

麥卡非...前後兩條骨都断, 收得山了...
回復 支持 反對

拖肥隊長

我相信愛華頓係近十年全歐洲頂級聯賽中斷腳球員最多O既球會黎
我記得O既有奧維度 (2劑?), 高文, 麥卡菲 (2 劑).....比錫?(唔記得係咪斷)....仲有無其他?

占士麥卡菲真係一個有卡士有HEART O既球員黎....可惜傷埋今次真係好難再有咩高峰了。我希望球會可以安排佢收山後繼續O係球會效力....做下助教都好。

就呢場波....有幾點我仲想講講O既係︰
1) 對手西布朗係本季作客其中一支成績最差O既球隊...但大家有眼睇.....全場波對手威脅埋門比我地多同入肉.....單憑呢點可睇到我地表現有幾差!
2) 杜辛今場好努力....但礙於同隊友默契不同.....幾次走位都唔配合.....
3) 禾確特未係GOOD FIT....但幾次成功保護到個波同搏到罰球....仲有一次幾好O既斬中同似樣O既窩利....當然個二傳助攻....以處子戰計...都算合格有餘了。
4) 朗尼開始雪硬左....幾下長傳唔到位.....而且起動速度比季初時更慢....佢始終要踢多D至KEEP 到狀態....
5) 碧福特有幾下救波我希望佢可以處理得好D....佢其實可以多D 試下推個波出底線....好過純粹硬擋出黎... ( 比人有機會補射)
6) 賀基治同KENNY 我上面已提過.....真係未夠火喉....;今場我覺得威廉士打得其實算唔錯....
7) 防中已唔想多講.....舒拉累死麥卡菲...除左呢腳外,仲有幾次明明贏晒身位都甩左個波......( 我唔想完全負評佢.....佢有幾腳係控制到....而且成功叫做猜到返個波出黎...之但係成功率講緊只大約50%....我期望佢至少有80% ....咁至可以稱職控制中場)

回復 支持 反對