請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonian95

[英超]主場对西布朗, 1/20号11.00PM

拖肥隊長

wahton 發表於 2018-1-23 16:58
而家隊波咁既成績同表現

我諗好難吸引到呢類級數既球員加盟

其實單計球會名氣....我地又未算差到吸引唔到好球員加盟O既........講緊我地仲比得起平均5萬鎊周薪.....呢個價對全球足球運動員黎講.....仲係好有吸引力。
所以目標就唔好諗果D 成左名o既......甚或乎將引援焦點放O係南美或者非洲...甚至乎黎亞洲.....大家可以睇下...馬列斯...文尼..沙拿....喂....件件都堅....亞洲都仲有件孫興民.......最初引入價....大家都知道唔高

古天奴O係國米失意....利記買到宜家咪本息齊收囉
以往O既伯金, 亨利....都唔係成左名至轉黎英超

就算我地自己球會....卡希爾, 阿迪達都係低價引入再成名.......

我之前其實都希望球會買馬希賴恩....話晒上年德甲助攻王.....可惜最終又無機.....;上年又傳馬達....宜家其實都仲有希望....但球會又係無動作....;再唔係試下又去巴塞借下中場....拜仁/ PSG 都拎住幾張好牌....
回復 支持 反對

拖肥領隊

同上一場講既野一樣
一日唔執走個領隊唔洗諗進攻
一日唔執走馬天拿同威廉斯唔洗諗唔失波
真係唔明場場都擺兩個中堅係後備把拓咩
中場速度慢到一個點
暑假唔該你一係搵兩邊當打既快馬一係搵個中場hold到波又有D速度既做派牌
最好賣走保拿斯,肥威呢D冇咩用既借走Lookman同DCL去拎下經驗
試下開始放返荷蘭尼史落8號位Sandro試下左邊出下波好過

回復 支持 反對

拖肥領隊

Forever_Fan 發表於 2018-1-23 22:21
暫時都唔睇好下季可以請到乜野頂級領隊,現實話我知頂級領隊似乎唔願意來執教愛華頓,來的領隊好多都係中 ...

所以唔好再拘泥咩份CV靚唔靚
最緊要佢有自己一套打法同理念

回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2018-1-23 22:21
暫時都唔睇好下季可以請到乜野頂級領隊,現實話我知頂級領隊似乎唔願意來執教愛華頓,來的領隊好多都係中 ...

呢點我同意....呢一刻球會無可能請到世界頂尖領隊或球員.....原因好簡單....隊波踢唔出成績....

你問我...朗奴高文.....教修咸頓似似地樣.....就當左世界級?我一早知條友唔可能幫我地爭到D 乜野....只係估唔到佢暑假整班咁O既友黎.....踢到真係一PAT 屎咁....。當你隊波有穩定表現同口碑....嘗試去衝錦標....班主球迷有眼睇....一次, 兩次, 三次...都係FIGHT 唔低人.....咁班主就知道個領隊到左頂....就自然有號召力去吸引更高水平領隊.....宜家朗奴高文係夾硬拖冧你隊波.....
OK....呢季大家心態好清晰....用艾拿戴斯救亡......至少唔好出現使2億鎊但要降班呢個奇境。艾拿戴斯...我再強調....佢以往教每一隊英超隊....除左保頓教左7年...韋斯咸4年....其他都係一年到1-2 年貨仔....拎過一次第6.......佢有幾多料?其實已經好清楚。.....所以我希望過左今季後唔好再用艾拿戴斯。事實上近5-6 場波.....大家睇到佢.....中堅點指兵兵....中場防中又係亂Q 咁用.....無錯係踢得好過最差果陣....但咁係咪就代表好呢?
回復 支持 反對

拖肥隊長

Forever_Fan 發表於 2018-1-24 00:32
雲帥或 favre 我都 ok,不過 moshiri 的睇法好似同我地球迷的諗法係處於唔會交叉的平行空間咁...... ...

其實留意下保亞斯, 柏歷堅奴...甚至大膽D 搵施蒙尼 ( 佢馬體會再呢兩季無突破估計都會被辭退----當然佢有無興趣黎又係另一件事)
回復 支持 反對

拖肥領隊

愛華戰士 發表於 2018-1-24 14:16
呢點我同意....呢一刻球會無可能請到世界頂尖領隊或球員.....原因好簡單....隊波踢唔出成績....

你問我. ...

一早都講請大SAM就等於話比人聽你隊波冇大志冇野心
佢既影響(後遺症)唔會細得過RK
你仲點可以有能力下一個領隊係大名頂級吖
回復 支持 反對

拖肥隊長

24cheung 發表於 2018-1-24 00:42
就係怕佢唔比力降埋班

條友唯一一塊生招牌就係護級....如果佢夠膽死攬炒....佢自己都唔慌仲有世界撈.....斷估佢唔會
但我相信佢只會存心幫球會護個級就算
回復 支持 反對