香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
返回列表 發新帖
樓主: evertonian95
打印 上一主題 下一主題

[英超]客場对熱刺, 1/14号凌晨1.30am

1萬

拖肥球星

Everton_ 發表於 2018-1-14 02:49
下半場一出黎2:0果球輸得最唔抵 明明越位 搞到士氣跌哂 兵敗如山倒

禁人地至少兩球都有d唔好彩入唔到ge...好命多些少,呢場輸緊4:0 lu
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tongtong 發表於 2018-1-14 12:49
老莫教韋斯咸最成功的地方就是可以令班球員踢熱血足球幫佢賣命, 你見佢地班球員場場都博到盡, 就算對住強 ...

其實,你禁樣類比韋斯咸同我地個情況又有D唔係幾岩。
人地冇好似我地夏天禁買完一堆人,跟手俾條RK搞散哂成隊波成條防線...中間又搵過人做看守領隊。
呢D大敗俾前列球隊,我唔會覺得係咩出奇的事。至於西咸一場半場大勝對手冇咩好值得吹奏啦下話?

你睇番隔離街同熱刺佢地近年變強之前都經歷過一段唔短的混鈍時間。望下羅渣士、保拿斯呢D領隊你就明...
我地家下就唯有俾耐性等球隊慢慢改進...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

24cheung 發表於 2018-1-14 13:41
施格臣要打攻中才發揮到,成日要佢打左等如打小隻翼,攪到馬天拿成日失位,左面任爆,我真係唔明点解我地有 ...

我估可能係左閘防守同進攻都太差...我地又冇D左中場或者翼協防或者防守夠強...
即係右邊有KENNY仔同高文係度,你會放心擺保亞斯或者米拉呢D唔多點防守的人入去,因為後面唔會點需要兩個人先守到的情況。
禁所以大家都雖然唔想俾錢大SAM抽佣,但執防線呢D錢真係唔慳得,越早去夾,出年會過得更加好。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

tongtong 發表於 2018-1-14 21:03
你咪藉本係度自欺欺人自圓其說囉, 我指韋斯咸有顯著改善唔單止是因為佢地一場兩場大勝而吹噓佢地, 而是佢 ...

>而是佢地最近連續5場對big6的賽績可以取勝, 打和, 未對曼聯唔敢講,但1勝2和1負...呢個結果對中游黎講無疑係幾靚仔,仲試過連打3場BIG6。
之但係你又唔講輸俾紐卡素同和左般尼茅夫呢D下游球隊都冇咩意思。

>什至只是一球緊負而認為佢地進步神速, 縱觀全場比賽形勢亦不是一面倒, 才稱讚老莫帶得好, 人地韋斯咸的兵源情況比我地更差, 好多主力球員受傷患困擾成日唔出得,
唔知你睇左幾多韋斯咸D比賽啦...之但係你話人地兵源比我地差? 我一半認同...我地講人數或者能夠打1隊的人或者比佢地多。
但同時人地都冇我地禁低能,買完一堆人,可以令到前鋒同左閘成為隊波的進攻黑洞。至少人地可以怒斬波俾高佬打901...我地呢?

>又話要俾時間重建諸多藉口, 人地又唔駛咁多時間好似食咗特效藥快速痊癒, 球隊納入正軌! 就係有你呢類意見大愛包容, 就算降班都可以搵個藉口俾自己自我安慰, 隊波先至放任一落千丈都無所謂!
你禁講你係咪想俾更多的錢等大SAM去執隊波等佢長教先? 我地球會管理層就係好似你驚死禁先搵大SAM黎。
佢都符合期望,起碼你同我都知今季降班位好難輪到我地。我唔係唔想隊波打番上去,大SAM家下好大機會係過渡領隊過黎帶護級,你對佢就唔該唔好禁大期望。
呢度D會員至少我都話你要大SAM教就寧願老莫,你查番就知。唔好失憶...我地早一兩個月仲驚緊降班,你家下要佢打番上中游...會唔會又有少少強人所難?

PS: 但你問我,要衝前四的話,我係唔信老莫會帶到我地上去。

回復 支持 反對