香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: evertonian95
打印 上一主題 下一主題

[繼續不败] 12/30号11.00pm 客場对般尼茅夫

1萬

拖肥球星

樓主
24cheung 發表於 2017-12-30 22:08
主場出三防中,想点呀?兩閘已唔係叻架啦

作客黎wo...麥卡菲岩岩好返冇耐...又好似保拿斯禁禁快派佢上場打正選???
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

沙發
Forever_Fan 發表於 2017-12-30 23:20
兩隊都係踢來踢去,毫無威脅可言,連射中龍門都無乜

人地就算唔夠支援成日斷中場都搵到一兩下黎射下...
相反我地控制中場唔係唔射就俾番隊友...禁驚輸唔敢射,不如唔好落場啦。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
Forever_Fan 發表於 2017-12-31 00:21
pickford 雖然貴,但佢和朗尼暫時算係RK簽得最不錯的球員。

pickford真係仲要睇多一兩年先知...現階段佢同洛賓斯都係差唔多水平...
你可以話佢救波比較穩定,但佢d斬波真係廢到得英冠級。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
終於都捱到季中...其實家下都27分,對我黎講已經超額完成。唔好忘記季初隊波有幾shxt。
雖然家下都唔係好得去邊...至少完季前拎多13分唔係咩難事。快手註冊番GARBUTT俾佢落場試番兩三場...唔得就夏季入貨。
保拿斯始終都要D時間上番力,同埋唔好叫佢防守,條友根本HEA防,睇你HEA防不如俾你係前面打反擊仲好。
呢個冬季剩係買前鋒同試左閘就夠。中堅家下係大SAM禁保守的打法下,冇謂係呢個時候做水魚,你個勁的佢又係打三防中...留俾下手搞算啦。
同埋呢個月都睇到的一件事係大SAM同老莫根本冇分別...唔係前面D球員簡中黎一次神來之筆,邊度攻到門。
仲有我地班球員,落到場唔想攻唔想HOLD波唔想埋門就唔好落場,我俾牛奶仔唔好?

最後,鴨鴨同LOOKMAN一齊借出去都唔怕啦...呢兩個剩番呢D半季都幫唔到咩手,去英冠學下攻門再番上黎。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-12-31 00:59
埋單對住護級球隊,人地19射7中,而我地6射1中,毫無攻勢和威脅可言,我都只能講一句:抵輸 ...

人地一個球員帶波,4-5個人圍著佢...都唔知咩防守黎...我地夠有保拿斯帶波,但人地2-3個就KO你...
回復 支持 反對