請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
樓主: Forever_Fan

香港星期一00:30主場對 Watford

拖肥領隊

Fuko~ 發表於 2017-11-7 09:36
冇左RK之後都唔加把勁,事實beni仔配合gueye,減輕左gueye幾多工作量

我都仲係覺得Gana參與太多進攻工作
佢搞唔掂
比佢同Beni專注雙防中
佢地兩個前邊擺個Davies/Besic/荷蘭仔可以做到波既就啱
回復 支持 反對

拖肥隊長

一場贏得頗尷尬O既主場勝仗
對手屈福特今屆只係好一般水準.....你地看湯卡利華都可以踢正選就知

頭70分鐘輸緊0-2....呢個事實係要正視.....防守實在太爛.....我可以接受球隊無乜板斧破門...但接受唔到球隊好似小學生般防守!跟人唔貼.....補位唔準!

唔需要太對NIAASE 苛求乜野....佢水平高低點都好....至少佢今屆幫我地入到波....而且佢投入感強....踢足球努力未必可以有回報....但努力同HEA 踢觀眾係有眼睇O既

米拉拿斯無架啦....我地隊波從來容納唔到有技術但個人化O既球員.....雲達美迪, 比耶列甸洛夫, 米拉拿斯....命運相同
回復 支持 反對