香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 16426|回復: 42
打印 上一主題 下一主題

Europa League Group Stage #4 vs Lyon (Away) 03/11/2017 2am

拖肥領隊

樓主
聯賽係降班區域
歐霸係出局邊緣
二揀一下點都應該放棄歐霸
但如果呢場贏波或者入到波我相信對球隊對球員對安斯禾夫都有一定幫助
賽前有消息傳呢場波Rhino有機會比U23藍血中堅隊長Morgan Feeney踢
點解我會覺得Rhino係呢段時間值得帶隊波
就係佢絕對清楚知道隊波依家差既係士氣
搵藍血去賣力踢係正路
希望呢場見到多D牛奶仔有好表現
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

1萬

拖肥球星

沙發
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。
2021-22 球季目標:
1. 聯賽前6名
2. 最少一個盃賽冠軍
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
Forever_Fan 發表於 2017-11-1 14:42
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。 ...

EVERTON LOSE 1-3 ,  unsworth bye bye
回復 支持 反對

拖肥領隊

地板
Forever_Fan 發表於 2017-11-1 14:42
點都係棄歐霸保聯賽,比一d青訓加埋邊緣球員例如卡拉臣和拉美利斯去踢啦。 ...

卡拉臣同辛度應該落U23踢下慢慢累積返D信心先
回復 支持 反對

拖肥領隊

希望呢場排陣
----------------Joel-----------------
Kenny---Holgate---Feeney-----Baines(我真係覺得好痴線場場要佢打哂)
--------Beni-----Schneiderlin-----------
------------Besic(Klaassen)------------
Lookman--------------Mirallas/Vlasic
-------------DCL/Niasse---------------
回復 支持 反對

拖肥主席

全力護級罷啦
“Two thirds of the world is covered by water, the rest is covered by James McCarthy.”
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

呢場玩下青訓算啦
回復 支持 反對

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-11-2 19:40
呢場玩下青訓算啦

可能玩下青訓反而贏到
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

James_Beatkit 發表於 2017-11-1 14:52
希望呢場排陣
----------------Joel-----------------
Kenny---Holgate---Feeney-----Baines(我真係覺得好 ...

While at the Groupama last night, David Unsworth and Ashley Williams fulfilled media duties. Unsworth confirmed teenager Morgan Feeney had travelled with the squad and that Williams will captain the side this evening, with Phil Jagielka, Leighton Baines and Wayne Rooney all unavailable. Watch back the press conference in full below.
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Breaking news from SKY SPORTS NEWS : Dyche dismisses EVERTON talk
回復 支持 反對