香港愛華頓迷討論區

QQ登錄

只需一步,快速開始

搜索
查看: 136896|回復: 622
打印 上一主題 下一主題

(朗奴高文再見)下任領隊人選和後遺症

1萬

拖肥球星

樓主
終於可以同呢個人講88! 上季尾都已經話佢冇FORM冇料到GA LA。
俾埋成億你,仲衰過之前,冇得話唔抵炒啦下話。

下任領隊剩係要解決過多10號仔已經有排煩...加埋賠俾高文又唔見左筆錢,仲要幫隊波重新建立自信。
禁所以真係唔建議呢個位亂搵人,如果隊波更衣室問題解決左之後就唔需要驚降班的話,呢刻你叫安斯禾夫帶到季尾就夠。
要好領隊點都係夏天搵係最易最適合。

萬一冇起色,你莫耶斯番黎都唔緊要,我接受到半季9981斬。但你要續長約,我點都唔會接受呢種戰術。
呢種戰術係唔會帶我地再衝擊前四。佢要拎長約就要證明自己除左9981之外,仲可以帶得出一套有效的攻擊的戰術先得。
如果唔係,你要一個排901出色的領隊,出面有一堆唔會差佢太多又平佢好多的領隊。
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空間QQ空間 騰訊微博騰訊微博 騰訊朋友騰訊朋友
收藏收藏
回復

1萬

拖肥球星

沙發
jacks66 發表於 2017-10-23 23:00
其實老莫在愛記後期用的並非只用9981斬,而是有高空也有地面,只不過佢在曼聯時班友唔肯聽佢支笛,先至獨孤一 ...

除左打左幾年的派拿+BAINES...邊忽有地面?個個前鋒都得一季貨...
俾夠錢佢買耶古堡又係禁。唔好玩啦...
次次D前鋒都因為成日要單打獨鬥,一開始跌WATT就冇哂信心...
攻唔上去就9981斬上去就算9數...都係個句,我俾半季你唔係問題,但你要證明你唔係剩係識教901防守,而係要識打進攻。
唔好同我講咩家下有錢換批有質數返黎,椰子方丈都會變神。
高文有哂辦你睇,冇人可以擔保莫耶斯有錢就打佢認為好個套就會好。
10年功蹟唔係10年神蹟,佢返到黎大家都只會睇佢之後教成點,我都一樣用返高文把尺。
只要佢打唔出FORM,冇一個似樣的進攻模式,我都唔會俾佢教多個兩季。
唔會有球隊死守唔攻就可以衝擊到前四...你禁樣永遠都唔會超越到前面個6隊。
你望番前面個6隊,每一隊唔單止守一套,進攻個套更加唔會弱過防守好多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

板凳
jacks66 發表於 2017-10-23 23:50
咁MOYES 都係教左十年姐, 你都識講"打左幾年", 正所謂冇三不成幾, 而且佢後期係想有改變, 奈何冇錢冇辦法 ...

呢位朋友唔好俾出面d新聞呃,佢重來唔係最肯重用青訓的領隊...
rodwell、gosling、coleman全部都係迫出黎...禁岩個期正選傷哂,佢地把握機會先成功。
唔好忘記當年講左拔爺幾耐要打後備,高文就算交學費都好過佢...結果佢硬頸左足足半季有多先算數。
你讚好用後生仔用得好用得準我唔反對,但佢一定唔係最肯俾機會年輕人的領隊。至少馬仔比起佢更大膽...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

地板
一切都係睇老細點睇隊波,想暑假多d選擇就安/莫。唔想暑假煩就杜曹或者用錢挖silva個d。後者點都要一兩星期先上任,所以安斯禾夫點都有一兩場時間。咪睇下佢搞成點先算lo
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

其實干地都未必教到多一季...拜仁要搵人教太多選擇啦。平心而論,杜曹係而家d人入面算係最有可能解決三攻中問題個位。其他個d應該都會轉打番雙翼單攻中...
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

即係話黎緊大家會好似馬仔個陣食驚風散。不過,呢條友好就好在冇禁堅持理念,但就相對黎講會鍾意排怪陣。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 19:14
其實我覺得高普和杜曹都係吹大左,其實呢個時間搵領隊唔係一個好時間,無乜選擇,挖角都好呢段時間人地都 ...

高普同杜曹有冇吹大佢地感力就唔評價啦。之但係佢地往績同信人魅力就同朗奴高文兩回事。如果係佢兩個教,話唔定基奧特已經黎左
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-24 22:14
Everton's caretaker boss David Unsworth says he wants the job full time.

"Who wouldn't want the job ...

你都覺得佢經驗未夠啦。而家有幾場甚至大半季,我覺得唔好要求太多就真。
佢帶成點老闆有眼睇,到季尾老細見冇岩心水,你又教得都幾好,唔通唔用你咩。
家下唔好諗有冇長約啦,至緊要帶我地走出低谷。今次冇長約,黎緊話唔定會有,我地D後生仔都係把握好機會先上到位。
話唔埋我地領隊都係呢?
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

Forever_Fan 發表於 2017-10-25 20:18
呢點我信,但標叔叔撐佢,班主想搵有名氣的主帥,依家明顯係兩個妥協下讓安斯禾夫試工,如果keep住打得好 ...

我覺得成件事好合理。班主到上場都仲覺得隊波有救,但睇埋上場阿記就知信錯左人。
禁多場都唔黎睇,一睇就知出事...禁急搵人黎邊度有岩的人選,既然係禁咪用著安斯禾夫先。
有成9個月有多的時間,對班主黎講要搵下個人選都會好D,而且慳左個筆領隊人工又可以補貼下RK份約。
真係好彩當日RK係簽3年禁多。
回復 支持 反對

1萬

拖肥球星

barker 發表於 2017-10-25 23:02
聖誕我嫌遲左的喇 , Moshiri 未必等到成兩個月 ?

Barker兄,要尊重董事會的決定, Moshiri好硬頸ga!
回復 支持 反對